Levertijd

Prima, snel afgehandeld

Esther Vaessen

Zeer goed,snelle levering

Daniëlle Brand

Nette en snelle levering.

Ruim assortiment en nette prijzen.

Lars Dudink

Goede service, had eerst gebeld om de beschikbaarheid te controleren, meteen besteld en binnen 2 dagen in huis, top!

Website misschien iets verbeteren (beschikbaarheid)

Service en snelheid

Lisanne van Lokven

Ik had twee producten besteld. Deze waren goedkoop maar toch erg degelijk! De verzending was erg snel. Wij zijn erg tevreden!

De website voor mobiele telefoon ziet er niet erg professioneel uit doordat de lay out voor computer is. Ik denk dat ik - en vele andere met mij - veel via de telefoon bestellen. Daarom als tip om... De website voor mobiele telefoon ziet er niet erg professioneel uit doordat de lay out voor computer is. Ik denk dat ik - en vele andere met mij - veel via de telefoon bestellen. Daarom als tip om ook een web lay out voor telefoon te maken indien mogelijk.

De informatie op de website was weg duidelijk. Bestellen en betalen ging erg makkelijk.
Ik vond het ook erg leuk dat we een persoonlijk kaartje kregen waarop stond wie onze bestelling klaargemaakt had!

Luisa van lent

Goed geregeld

Tijd stip van afleveren was niet helemaal duidelijk , maar dat komt vast door de het bezorg bedrijf en ligt niet aan jullie

Makkelijk kunnen invullen van de website

Paulo Almeida

Het was het ergst mogelijke, ik maakte de betaling met een creditcard, ze stuurden me het antwoord dat ze het product niet hadden en tot nu toe heb ik geen restitutie van het bedrag ontvangen. Het... Het was het ergst mogelijke, ik maakte de betaling met een creditcard, ze stuurden me het antwoord dat ze het product niet hadden en tot nu toe heb ik geen restitutie van het bedrag ontvangen. Het is een zeer onaangename situatie.

Neuville

Vlotte levering, hoewel de datum eerst verplaatst werd

Leon

Snelle service, ben in grote drukte zelfs netjes te woord gestaan aan de telefoon.

De website vind ik niet zo fraai en voelt wat gedateerd aan. De zoekfunctie geeft ook op een wat vreemde manier de resultaten weer. Dat maakt het niet zo overzichtelijk.

Omdat de website aangaf dat door grote drukte het aan te raden is om vooraf te bellen ivm voorraad en levertijd, werd ik aan de telefoon goed geholpen door een van de medewerkers. Ik kreeg zelfs een... Omdat de website aangaf dat door grote drukte het aan te raden is om vooraf te bellen ivm voorraad en levertijd, werd ik aan de telefoon goed geholpen door een van de medewerkers. Ik kreeg zelfs een foto van de jas die ik besteld had per mail binnen. Het handgeschreven kaartje bij de bestelling was ook een leuk klein extraatje.