Levertijd
Productinformatie
Bezorging

Bruins

Fijn ter woord gestaan door de telefoon. Deden alles eraan probleem op te lossen terwijl het achteraf hun probleem niet was

yvonne

Prima geregeld

vissers

Auke

Aankoop van een vlag voor een diplomauitreiking

Goedkoop en een snelle levering

Fleur Van den Bogaard

Prima!

Pakket was snel en netjes geleverd!

M. Nas

Positief!

Op de site duidelijk de gebruikelijke levertijd vermelden. Ik vond alleen de ontbindende voorwaarde als er niet binnen 30 dagen werd geleverd. Goed, maar dat suggereert dat er lange levertijden zijn.

Ik werd meteen gebeld dat ballonnen die ik besteld had niet meer leverbaar waren. Na erg klantvriendelijk overleg kreeg ik 2 alternatieven toegestuurd, zonder extra kosten. Top!

Reactie Feestartikelenshop.com:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw review!
Bij het bestellen kunt u de levertijd lezen bij punt 7, maar ook bij punt 3 in de voorwaarden.
Wij versturen indien de artikelen op voorraad...
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw review!
Wij versturen indien de artikelen op voorraad zijn altijd direct. Als u in het weekend een bestelling plaatst bezorgd post.nl deze normaal gesproken op dinsdag. Buiten het weekend om meestal de volgende dag. Helaas zijn wij van hen afhankelijk en komt het wel eens voor dat uw pakket later wordt bezorgd. Daarom zijn wij bewust voorzichtig met beloftes over de levertijd.
Het team van feestartikelenshop.com

Goede service maar soms slechte productinformatie

Ik kocht een gasfles helium voor 50 ballonnen. Ik heb hooguit 30 ballonnen kunnen vullen en toen was ie leeg!!! Onjuiste product informatie!!!

Reactie Feestartikelenshop.com:

Goedemorgen,
Wat vervelend dat er minder ballonnen gevuld konden worden met de heliumtank voor 50 ballonnen. Zou u misschien contact met ons op willen nemen? Wij kunnen uw email-adres niet in ons bestelbestand vinden en willen graag het probleem met u oplossen.
Het is wel zo dat het afhangt van de vorm en grootte van de ballon of u er 50 of minder mee kunt vullen, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing op de doos van de heliumtank. Met bijvoorbeeld 9 inch ballonnen komt u tot 30 gevulde ballonnen, zijn ze kleiner dan kunt er zeker 50 mee vullen.
Team Feestartikelenshop.com

Bjorn van Bergen

John van Dorsten

Het was een zeer goede en prettige ervaring, voor herhaling vatbaar

Ferry Baretta

Prettig winkelen en eenvoudig bestellen !