Levertijd

M. Brorens

Aankoop kryolan

Track & trace toevoegen

G.J. van der Lee

Eerste keer. Levering niet op goede adres, verder in orde.

Wat ik slecht vond is dat ik de bestelde artikelen op het factuuradres binnen kreeg in plaats van op het apart opgegeven afleveradres. Dat is blijkbaar in de bestelling niet doorgekomen.

FAST opleidingen

Via internet artikelen besteld en zoals beschreven in de order bevestiging zijn de artikelen ook op de aangegeven datum afgeleverd. 1 artikel was niet (meer) te leveren en er werd direct een... Via internet artikelen besteld en zoals beschreven in de order bevestiging zijn de artikelen ook op de aangegeven datum afgeleverd. 1 artikel was niet (meer) te leveren en er werd direct een oplossing bedacht door jullie in plaats van nee te verkopen. goed bezig.

we hebben meerdere malen te bestelling geprobeerd te plaatsen, om een of andere manier werden de e-mail adressen niet gesyngroniseerd.

er word mee gedacht in oplossingen

p.kuipers

Wat erg tegen viel was de lauwerkrans.
Speciaal daarvoor bij jullie besteld, maar het formaat was zo klein dat dit niet in verhouding staat met de prijs, en in een feestzaal in het niet valt....
Wat erg tegen viel was de lauwerkrans.
De balonnen waren binnen uur al stuk geknald.

Smits

Er werd goed gecommuniceerd over een niet te leveren product en snel een alternatief aangeboden.

Dat er snel een alternatief product werd aangeboden

Van ginkel

Prima!

N.v.t.

Alles prima, nemen direct contact op als iets niet op voorraad is en stellen alternatief voor.

Koning

Vlag en slingers gekocht.

N Messchendorp

Zeer goed bedrijf. Belden mij omdat er iets nog niet binnen was. Super goed overleg

Ellen

Vlotte levering , prettig telefonisch contact

Ik had wel graag gehoord dat de kwaliteit van de hazenoren in bruin beter was dan die in witroze. Het laatste twee paar roze witte is duidelijk minder van kwaliteit , minder prettig te buigen, en... Ik had wel graag gehoord dat de kwaliteit van de hazenoren in bruin beter was dan die in witroze. Het laatste twee paar roze witte is duidelijk minder van kwaliteit , minder prettig te buigen, en slappere stof. Dat kun je op een foto niet zien. Het was fijn geweest wanneer dat erbij verteld was
Verder alleen maar lof!

Prettig vlot contact telefonisch en super snelle levering