FestLab

Michel

We hadden een heel fijne ervaring met Festlab voor de geboortekaartjes van ons dochtertje. We hebben gekozen voor een bestaand design dat we daarna verder hebben aangepast. De mensen van Festlab... We hadden een heel fijne ervaring met Festlab voor de geboortekaartjes van ons dochtertje. We hebben gekozen voor een bestaand design dat we daarna verder hebben aangepast. De mensen van Festlab zijn niet enkel vriendelijk, maar ook behulpzaam, flexibel en snel. Het design, afwerking en aflevering oogt mooi en is professioneel verzorgd. "Klant eerst, factuur later" ... zo hebben wij FestLab ervaren. We schrijven dan ook met plezier deze review.

Marie

We zijn er super tevreden van!

Zoe De Kooning

Ik vind het een heel leuk aanbod! Het ziet er ook erg kwalitatief uit. Ik heb besteld op Mobile Device en soms is het daar wel wat moeilijk om het Menu te manipuleren (de navigatie kan wat verbeterd... Ik vind het een heel leuk aanbod! Het ziet er ook erg kwalitatief uit. Ik heb besteld op Mobile Device en soms is het daar wel wat moeilijk om het Menu te manipuleren (de navigatie kan wat verbeterd worden).

Katinka Verdier

Heel tevreden! Mooi aanbod, duidelijke communicatie, snelle levering zelfs in Coronatijden.

Sien Vandesande

Super! Heel gebruiksvriendelijk om kerstkaartjes te bestellen.

Tom Vander Elst

Super, makkelijk, snel

Debbie Daems

Prima ?snel en goed afgeleverd!

Lieve Wouters - made by mimi/pillows of my world

(Bewerkt)

Zéér leuke shop!
Mooie stickers, mooie droogbloemen!
FAN