FestLab

Lynn Ipermans

Fijne productkeuze, heel behulpzaam en zeer snelle e-mail afhandeling als je met vragen zit!

Annelies

Ondanks de hevige corona-maatregelen was onze samenwerking met Festlab een droom. Het team is steeds vlot bereikbaar, leuke adviezen over kleurenpallet en doopsuiker worden aangereikt en levering... Ondanks de hevige corona-maatregelen was onze samenwerking met Festlab een droom. Het team is steeds vlot bereikbaar, leuke adviezen over kleurenpallet en doopsuiker worden aangereikt en levering loopt super vlot.
We kregen alvast heel veel leuke complimenten over het kaartje van Maurice.
We kunnen alleen maar zeggen: tot een volgende keer!

CONNY LAMPENS

Heel correct, snelle levering, mooi verpakt

Marijke Mariën

Origineel, mooi,

Lieselot Meerpoel

Charlotte Wastiau

Mooie producten, super vriendelijk en behulpzaam team, en de service kan niet beter! Bedankt!

Kelly Taekels

Achter Festlab zit een team verscholen bestaande uit geweldige mensen !
Achter Festlab zit een team verscholen bestaande uit geweldige mensen !
Wij hebben Festlab leren kennen net voor de corona crisis. Jammer genoeg zijn we niet meer langs kunnen gaan door de impact van het virus. Maar we zijn geweldig goed geholpen geweest vanop afstand. Toppers stuk voor stuk!!

Lien Berghmans

Gewéldig vriendelijke dames. Je merkt dat er een TOPteam achter Festlab zit dat steeds met een grote gedrevenheid te werk gaat! Enorm goede service, en aan iedereen aan te raden!