FestLab

Sarah Gommers

Ze hebben onze wensen perfect aangevoeld, mooi uitgevoerd!!

Zelia Eylenbosch

Wij hebben voor beide kindjes onze kaartjes bij Festlab gekozen en zijn beide keren supertevreden!

Barbara en Bram Deleenheer verstockt

Zeer vriendelijke creatieve mensen met leuke hippe ideetjes waarbij eigen inspraak centraal staat!

Bettina Schroeders

Heel creatief en behulpzaam, super vriendelijk team

Tine Merckx

Fantastische service! Heel blij over de manier waarop alles verlopen is, goede en snelle communicatie. We waren ook aangenaam verrast door de extratjes die we gekregen hebben: postkaartjes en een... Fantastische service! Heel blij over de manier waarop alles verlopen is, goede en snelle communicatie. We waren ook aangenaam verrast door de extratjes die we gekregen hebben: postkaartjes en een schattige body met de naam van de baby op! Bedankt!

Lien en Steven

Een echte aanrader! Wij namen contact op met Festlab voor het geboortekaartje en de doopsuiker van ons zoontje. Over de hele lijn een heel tof en creatief proces ! Er werd aandachtig geluisterd naar... Een echte aanrader! Wij namen contact op met Festlab voor het geboortekaartje en de doopsuiker van ons zoontje. Over de hele lijn een heel tof en creatief proces ! Er werd aandachtig geluisterd naar onze wensen, constructief meegedacht en - gewerkt en ook na de geboorte waren de dames van Festlab heel erg attent. Bovendien zijn we heel tevreden over de kwaliteit van de producten.

Kim

Het is al ons derde geboortekaartje bij Festlab. Wij zijn heel tevreden over de goede samenwerking! Mooi ontwerp van de kaartjes, wordt in overleg aangepast. Altijd heel snelle reactie. En ook voor... Het is al ons derde geboortekaartje bij Festlab. Wij zijn heel tevreden over de goede samenwerking! Mooi ontwerp van de kaartjes, wordt in overleg aangepast. Altijd heel snelle reactie. En ook voor de doopsuikerextra’s heel veel keuze en mooie afwerking! Wij zouden Festlab zeker aanraden!

Vanaf het eerste contact tot de aflevering van onze kaartjes: een ontzettend vlotte en fijne ervaring. Van zodra we de keuze gemaakt hadden voor één van de vele mooie reeds ontworpen kaartjes, werd... Vanaf het eerste contact tot de aflevering van onze kaartjes: een ontzettend vlotte en fijne ervaring. Van zodra we de keuze gemaakt hadden voor één van de vele mooie reeds ontworpen kaartjes, werd de bestelling snel en efficiënt verwerkt. Bijkomende vragen werden op dezelfde dag nog beantwoord. Een hele persoonlijke aanpak ook: je voelt je helemaal geen nummertje. En nu onze dochter er is krijgen we heel veel complimentjes over het kaartje! Kortom: een absolute aanrader!!