Vlot en vriendelijk contact. Leuk om langs te gaan in het atelier en op deze manier doopsuiker samen te stellen. Veel opties, mooie kleuren. Geboortekaartjes drukken ging snel en alles perfect in...Vlot en vriendelijk contact. Leuk om langs te gaan in het atelier en op deze manier doopsuiker samen te stellen. Veel opties, mooie kleuren. Geboortekaartjes drukken ging snel en alles perfect in orde!
Evelynn Vercaemst
Super! Heel tevreden!
Gertie
Correct, snel, kwaliteitsvol
A
Alle benodigdheden voor DIY doopsuiker aangekocht bij FestLab. Eenvoudig proces van bestelling tot zelf ineen knutselen. Heel veel keuze om je eigen idee tot leven te wekken. Kwalitatief ook top, al...Alle benodigdheden voor DIY doopsuiker aangekocht bij FestLab. Eenvoudig proces van bestelling tot zelf ineen knutselen. Heel veel keuze om je eigen idee tot leven te wekken. Kwalitatief ook top, al veel complimentjes gehad! Komen zeker terug wanneer nodig.
Joris en Eveline
We zijn zeer tevreden over FestLab. Ze hebben heel leuke ontwerpen, waarmee ze je op weg helpen voor zowel het geboortekaartje als voor onze zelf samengestelde doopsuiker. Tegelijk is er voldoende...We zijn zeer tevreden over FestLab. Ze hebben heel leuke ontwerpen, waarmee ze je op weg helpen voor zowel het geboortekaartje als voor onze zelf samengestelde doopsuiker. Tegelijk is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Zeker een aanrader!
Lissa Severins
Super!
Stefanie
Zeer tevreden
Eline
Top!
Tasja Van Rymenant
Duidelijke website, fijne producten en snelle verzending!
Jolien, Lorenzo en Henri
Zeer goed. Zowel kaartje als doopsuiker ben hen laten maken/samenstellen. Zeer vlotte communicatie en uitgebreide keuze. Stonden ook steeds klaar voor advies, zeker een aanrader !