Ronny Vrijdags

Zeer goed

Cynthe

Snelle en goede levering, alles was heel duidelijk en wij zijn blij met het product wat wij bestelde.

Duidelijk waar je moet kijken op de site

Frederic Nellissen

Zeer goed

Freek Leene

We hebben een zeer aangename ervaring opgedaan bij Fietsonline. Voor een relatief kleine bestelling, een onderdeel voor een fietsendrager, dat bij andere webwinkels een verkeerde EANcode heeft ( en... We hebben een zeer aangename ervaring opgedaan bij Fietsonline. Voor een relatief kleine bestelling, een onderdeel voor een fietsendrager, dat bij andere webwinkels een verkeerde EANcode heeft ( en dus verkeerd geleverd wordt) heeft Fietsonline zeer persooonlijk contact opgenomen om te zorgen dat we de juiste maat van de slotbout ontvingen. Daarna werd een ander onderdeel dat ik vergeten was erbij te bestellen, alsnog Franco toegestuurd. Chapeau voor dit bedrijf in Lelystad, waar je indien nodig ook kunt afhalen.

Het enorme assortiment . De persoonlijke aandacht en service via contact en email

Natascha Merks

Na een incomplete levering de volgende dag was de verloren fietsbel bezorgd. Super bedrijf

Frank Leijnse

Meer dan prima

Duidelijke website, ruim aanbod tegen redelijke prijzen en levering volgens afspraak.

Michiel

Snelle Levering zoals afgesproken

Fietsonline

Snelle bezorging

Jacq peeters

Op de site staat gratis verzending.
Ok heb echter de verzendkosten moeten betalen en ook nog eens de verzendkosten voor de retourzending

Geen idee