Frits

Zadeltas besteld, afbeelding van de koppeling was slecht, bleek niet onder mijn zadel te passen, teruggestuurd

Snel er correct geleverd

DvM

Netjes en verzorgt geleverd

Product is goed beschermt verpakt en geleverd.

M

Ik kreeg een bevestigingsmail van mijn bestelling en betaling, met daarin de toezegging dat ik bericht zou krijgen als het product klaar zou liggen om afgehaald te worden. Dit bericht heb ik niet... Ik kreeg een bevestigingsmail van mijn bestelling en betaling, met daarin de toezegging dat ik bericht zou krijgen als het product klaar zou liggen om afgehaald te worden. Dit bericht heb ik niet ontvangen, uiteindelijk heb ik zelf gebeld en werd me verteld dat het al een tijdje klaar lag om opgehaald te worden.

Groot assortiment

-_-

I got the wrong size :(

easy yo buy, not easy to understand how to return

Aart

Top

Mooi ingepakt en een snelle service ook via de email

Michel van Nieuwenhuizen

Alles makkelijk vindbaar in de webshop

J.g. Schneider

Slecht! De buitenbanden waren zo krom en verbogen dat ze onbruikbaar waren. Binnenband was kwalitatief goed, maar aanzienlijk te groot voor de 22inch velg.

Daarnaast, slechte...

Daarnaast, slechte klantenservice. Door de hoeveelheid klachten kwam ik er niet doorheen telefonisch en geven jullie zelf aan de tijden om klachten door te bellen te verkorten. Geen goede zaak vind ik persoonlijk en ik koop niets meer bij uw zaak.

De website doet het goed en jullie vindbaarheid is goed op Google zoekwoord "22 inch banden"

E. Donath

Overzichtelijke site.
Goede en snelle levering.

Goedwerkende zoekfunctie.

Bjorn Mullenders

Snelle en goede service. Pakketje goed ontvangen.

Snelheid en communicatie

Sem Brussee

Zeer goed

Snelle levering, goede mogelijkheid om producten te combineren die bij elkaar passen