2051 beoordelingen

2051 Reviews

Jessicxa Grote Punt

Duidelijk en makkelijk te vinden

Corinne

Duidelijke en informatieve website! Beste prijs-kwaliteit verhouding na vergelijking.

Zie boven

Scheppers

Alles zoals het moet

Doen wat ze beloven

Advies over de lengte van het slot
Slot voor fiets met accu in of op de voorhuid min. 100cm

(Bewerkt)

goed

goede service

M.Boogert

Goede service en snelle levering

Goede communicatie

Tim King

Heel goed. Ik had een probleem met een deel van mijn bestelling maar dit was vriendelijk, snel en tot tevredenheid opgelost.

Grote selectie, snelle levering en goede after-sales dienst.

Prive

Snelle levering zoals aangegeven

Met Visa betaling kreeg ik melding bestelling betaald. En daarna nog twee maal verzoek te betalen terwijl ik de bestelling al binnen had.

Mohamed

Heel goed

Perfect

Niet

VdBerg

Op de site is nogal eens gebruik gemaakt van knippen en plakken van tekst, waardoor info niet klopt, onvolledig is of naar een verkeerde link verwijst. Na uiterst vriendelijk telefonisch contact... Op de site is nogal eens gebruik gemaakt van knippen en plakken van tekst, waardoor info niet klopt, onvolledig is of naar een verkeerde link verwijst. Na uiterst vriendelijk telefonisch contact werd ik snel op de juiste weg geholpen, maar eigenlijk zou dat niet nodig hoeven zijn.

Stevig en dik, niet makkelijk doorknipbaar kettingslot. Wil je er bijvoorbeeld 2 fietsen mee aan elkaar vast zetten of je fiets ergens anders aan vast zetten, dan is 1.10 m wel de minimale lengte... Stevig en dik, niet makkelijk doorknipbaar kettingslot. Wil je er bijvoorbeeld 2 fietsen mee aan elkaar vast zetten of je fiets ergens anders aan vast zetten, dan is 1.10 m wel de minimale lengte wat ons betreft, juist doordat het een dikker slot is.

Op de site stond dat het slot zonder sleutel dicht gedaan kan worden, maar dat is niet zo. Zowel voor het openen als het sluiten is een sleutel nodig.