J.C.Muizer

Breed assortiment en goedkoop, snelle levering. alleen een bleem met het windscherm dat niet bij het zitje hoorde moest zelf de verzendkosten betalen.
achteraf aangepast op de pagina eigenlijk...
achteraf aangepast op de pagina eigenlijk fout van fietszitjesonline.

breed assortiment

jsb

Uitstekend

snelle levering en alles zoals gepland

T. Balyan

Overzichtelijk, duidelijk, goedkoop en snel. Bedankt

Heb ik boven all kort en krachtig omschreven.

beka

helemaal volgens verwachting

Sarah

Goed fietszitje tegen prima prijs. De volgende dag al in huis.

Snelle levering, prima prijs

ferry de graaf

Prima site uitstekende prijzen en snel geleverd

een uitstekende prijs

Mama van drie

Kwam via de zwangerschapspagina op deze goede website Heb nu heel goedkoop kunnen kopen ben erg blij ermee

Heel goed

Farida A.

Wij hebben voor het eerst bij uw bedrijf besteld en we zullen als het nodig is zeker in de toelomst weer bij jullie bestellen.

Er werd gelijk gereageerd op je bestelling en levering was snel gedaan. Uitstekend werk. Wij stonden er versteld van hoe snel wij onze fietszitje hadden. Mijn dochtertje heeft er gelijk van... Er werd gelijk gereageerd op je bestelling en levering was snel gedaan. Uitstekend werk. Wij stonden er versteld van hoe snel wij onze fietszitje hadden. Mijn dochtertje heeft er gelijk van genoten....

B Loos

Met kennis van fietszitjes een uitstekende ervaring

zonder contact alle ins en outs van een zitje kunnen vinden op de website Bleek een uitstekende keuze Belofte van goedkoop en snelle levering werd volledig waargemaakt

Snelle bevestiging per mail na bestelling, heel fijn. Met track and trace goed te volgen, waarna een prima en snelle aflevering van het product. Geen negatief commentaar.

Snelle bevestiging bestelling
Track and trace