De order is vlot opgenomen en verwerkt door fietszitjeonline. het verdient (mogelijk) aanbeveling om een andere bezorger dan dhl in arm te nemen. Order is op de 4de dag na opgegeven leverdatum in... De order is vlot opgenomen en verwerkt door fietszitjeonline. het verdient (mogelijk) aanbeveling om een andere bezorger dan dhl in arm te nemen. Order is op de 4de dag na opgegeven leverdatum in de avond geleverd.

Maike

Zeer tevreden.

Wij kochten ons Yepp voorzitje hier en waren daardoor flink goedkoper uit. Daarnaast een snelle levering. Toen ik een vraag had en het bedrijf belde ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en goed... Wij kochten ons Yepp voorzitje hier en waren daardoor flink goedkoper uit. Daarnaast een snelle levering. Toen ik een vraag had en het bedrijf belde ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Prima website en prima handling. Desondanks voelt het onpersoonlijk, ik kan niet zo goed duiden waar dat in zat. Ik denk niet dat ik over 2 maanden nog aan iemand kan vertellen waar ik t stoeltje... Prima website en prima handling. Desondanks voelt het onpersoonlijk, ik kan niet zo goed duiden waar dat in zat. Ik denk niet dat ik over 2 maanden nog aan iemand kan vertellen waar ik t stoeltje had gekocht....

De cross sell online is goed in orde. Dus direct de relevant bijproducten tonen, maakt t ook lekker makkelijk.

Emmie

Heel goede prijs-kwaliteit-verhouding, snelle levering, goede verpakking. Prima ervaring dus.

1e keer bij u besteld, zeer goede ervaring opgedaan. Uitstekend!

Ja.

Truus

Snelle levering, netjes verpakt. Prijs - kwaliteit is erg goed.

Prima!

Nvt

Steffen Grit

Uitstekend

snel, netjes verpakt, voordelig

Jammer dat het niet goed zichtbaar is voor mij dat jullie nog een andere site hebben waar ik ook had kunnen bestellen. Ik wilde ook een adapter voor de tweede fiets maar die was er niet. Blijkt wel... Jammer dat het niet goed zichtbaar is voor mij dat jullie nog een andere site hebben waar ik ook had kunnen bestellen. Ik wilde ook een adapter voor de tweede fiets maar die was er niet. Blijkt wel op de andere site te staan