Snel besteld, overzichtelijke website en supersnelle levering.

Goede snelle levering

Zoals op de website staat aangegeven, vandaag besteld, morgen geleverd.

Beste prijs, snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Prima, snel geleverd!

Super snelle levering! blij met m'n zitje!

H.G. Van Bockel

Prima ervaring.

Geleverde voldoet aan verwachting. Scherpe prijs. Uitstekende informatie over verloop tijdstip van levering

Henk en Myriam

Nadat wij de bestelling hadden geplaatst lazen wij naast een meerderheid aan positieve ook enkele minder leuke ervaringen over dit bedrijf. We schrokken daar van en waren benieuwd wat wij zouden ervaren. Welnu, samengevat uitstekend. Goede volginformatie van de bestelling. Zondag besteld, donderdag geleverd. Compleet en in perfecte staat. Chapeau medewerkers van fietstoeltjes online en vervoerbedrijf DHL. Afz. Twee tevreden afnemers.

nathalie

Na 3 weken mijn bestelling nog steeds níet binnen. ik moet er steeds achteraan bellen. er word gezegd dat het verstuurd is wat niet is gebeurt. na 3 weken aan het lijntje gehouden te zijn wacht ik... Na 3 weken mijn bestelling nog steeds níet binnen. ik moet er steeds achteraan bellen. er word gezegd dat het verstuurd is wat niet is gebeurt. na 3 weken aan het lijntje gehouden te zijn wacht ik nu tot mijn geld terug gestort word. heb er grote spijt van dat ik hier mijn bestelling gedaan heb. had gehoopt met het lekkere weer twee kunnen fietsen met mijn kleine meid. zo blijkt maar weer goedkoop is duur koop. als je graag wat wil ontvangen kun je beter bij een ander bedrijf bestellen.

de prijs