Aanschaf van 18 stuk transparantverlichtingsarmaturen.
Uiterst tevreden, snelle en correcte bezorging
Anthony McGarry
Geweldig.
A. Breijer
Perfecte afhandeling en prijs kwaliteit verhouding.
Buitenlamp online gekocht
Goede ervaring, tevreden.
Snelle levering! Goed advies! Producten van goede Kwaliteit!
VvE Lijnvaart&Rondvaart
Voor onze VvE heb ik een aantal LED noodverlichting besteld, omdat wij een flink aantal van deze noodverlichtingen hebben zijn er eerst 3 besteld en nu weer 3. De noodverlichtingen zijn mooi van...Voor onze VvE heb ik een aantal LED noodverlichting besteld, omdat wij een flink aantal van deze noodverlichtingen hebben zijn er eerst 3 besteld en nu weer 3. De noodverlichtingen zijn mooi van design en geven prachtig licht en de pictogrammen die ook van goede kwaliteit zijn goed zichbaar. Ook het contact was prettig en de levering zeer snel. Tot nu toe tevreden. Wel moeten wij afwachten hoe de verlichting zich houdt, maar met twee jaar garantie hebben wij als bestuur er vertrouwen in. Wij bekijken hierna of wij alsnog meerdere LED noodverlichtings armaturen gaan aanschaffen, maar zoals het nu is en hopelijk ook blijft gaan wij dit zeker doen op termijn.
Jan Roelofsen
Gewoon prima verlopen. Was een dingetje met afleveren; is ook prima opgepakt.
Erik
Blij verrast door de hulp die mij geboden is toen ik jullie opbelde. Niet alleen hebben jullie een ruim aanbod maar ook nog eens super advies. Ga zo door!