De 100W verstaler , geeft een mooie brede verlichting. Aangekocht om een truerwilg lang onder te verlichten in de tuin. Ik dacht eerst dat de verstraler niet sterk genoeg zou zijn, maar...De 100W verstaler , geeft een mooie brede verlichting. Aangekocht om een truerwilg lang onder te verlichten in de tuin. Ik dacht eerst dat de verstraler niet sterk genoeg zou zijn, maar hij voldoet ruimschoots om een prachtige sfeer in de tuin te creëren 's avonds.
Goed en snelle service
J.vdRijdt
LOF alleen maar LOF
Juist op de hoogte gehouden van mijn bestelling, verder geen op of aanmerkingen. Snelle verzending!
VVE Waterappartementen Lindehof
Uiterst correcte orderbehandeling/afhandeling, snelle levering, scherpe prijs en geen verrassing met bijkomende bezorgkosten.
S. Bonhof
Noodverlichting op maandag besteld en dinsdag al om 9:00 geleverd door PostNL. Noodverlichting zelf voldoet aan mijn verwachtingen en de pictogrammen die ik nodig had zaten erbij! Prima service
Dit is mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, het is me prima bevallen. en als ik weer spullen nodig heb, koop ik het weer graag bij dit bedrijf.