Levertijd
Productinformatie
Bezorging

Klusbedrijf willems

Goed advies gevolgd door een snelle aflevering!

Mooie led bouwlampen met veel licht

Peter

Snel via google op website gevonden.

Gedurende de bouw van een nieuwe vestiging van ons bedrijf heeft Fifty Commerce zich uiterst flexibel opgesteld, geleverd naar behoren en uitstekende service verleend. Ik ben zeer tevreden over de... Gedurende de bouw van een nieuwe vestiging van ons bedrijf heeft Fifty Commerce zich uiterst flexibel opgesteld, geleverd naar behoren en uitstekende service verleend. Ik ben zeer tevreden over de product- en dienstverlening van dit bedrijf.

Prima productbeschrijving tegen een goede prijs en snelle levering

Professioneel en goeie service!

W. vd Weele

Degelijke noodverlichting welke de volgende dag netjes is afgeleverd door PostNL pakketservice. Als tip geef ik jullie mee meer productinformatie op de website te vermelden, ik was na telefonisch... Degelijke noodverlichting welke de volgende dag netjes is afgeleverd door PostNL pakketservice. Als tip geef ik jullie mee meer productinformatie op de website te vermelden, ik was na telefonisch contact wel volledig geïnformeerd.

Led Solution

Prima levering, binnen de gestelde levertijd en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Rick van der Burg

Ik had eerst een aantal vragen over de verlichting die ik nodig had, deze hebben ze zeer goed en vakkundig beantwoord. Vervolgens heb ik mijn bestelling gedaan en kreeg ik deze snel thuisbezorgd.... Ik had eerst een aantal vragen over de verlichting die ik nodig had, deze hebben ze zeer goed en vakkundig beantwoord. Vervolgens heb ik mijn bestelling gedaan en kreeg ik deze snel thuisbezorgd. Prima geregeld!