Veel bandjes laten digitaliseren en ik kan niet ander zeggen dan dat het perfect was.

Snel, doen er alles aan om het beste resultaat te krijgen.

Cees Sep

Snelle en flexibele service. Vriendelijk geholpen.

Snel
Duidelijke toelichting
Goed resultaat

Betrokken, communicatief sterk, kwalitatief sterk

betrokkenheid

Vriendelijke man & vrouw, kundig goede resultaten.
Jammer alleen dat ze het zo druk hebben, daardoor moet je wel erg lang wachten op het resultaat.

Zie antwoord op vraag 1

Positief

Vriendelijk met de juiste service

Anton Rijkers

Kennis en kunde.

- Kennis van geluidsmaterialen.
- Luistert oprecht naar wensen klant.
- Eerlijke oplossingen.
- Superkwaliteit.
- Meer dan redelijke prijs; uitstekende verhouding...
- Kennis van geluidsmaterialen.
- Luistert oprecht naar wensen klant.
- Eerlijke oplossingen.
- Superkwaliteit.
- Meer dan redelijke prijs; uitstekende verhouding prijs/kwaliteit.

Ik heb 1 maal dia's laten scannen en 1 maal 6x6 negatieven laten scannen.
De gescande afbeeldingen kon ik downloaden. De oorspronkelijke beelddragers heb ik weer opgehaald.

Heel vriendelijke bediening.
Prachtig product: Heel scherpe en contrastrijke beelden.
Mooie locatie met prachtig uitzicht op Den Haag en omgeving.

De Bruijn

Al een aantal keer heb ik meerdere videobanden laten overzetten naar mp4. Dit gebeurde snel, vakkundig en voor een redelijk tarief.

De snelle en vriendelijke manier van communiceren, de bereikbaarheid en de toegankelijkheid.

Film Overzetten doet wat het beloofd: films overzetten met behoud of zelfs herstel van kwaliteit. In mijn geval bijna 10 uur 8 mm films met opnames uit mijn jeugd. Dat overzetten had ik 15 jaar... Film Overzetten doet wat het beloofd: films overzetten met behoud of zelfs herstel van kwaliteit. In mijn geval bijna 10 uur 8 mm films met opnames uit mijn jeugd. Dat overzetten had ik 15 jaar geleden als eens ergens anders gedaan, maar toen was de apparatuur nog niet zo goed als nu. Een geweldig resultaat!

Prettige ontvangst, goed uitleg, extra service, wederzijds vertrouwen

Eric Luiten

Er is veel mogelijk. Er wordt meegedacht. Er hangt niet aan elk dingetje een prijskaartje, er wordt ook wel eens wat meegegeven bij wijze van service. Er wordt al vlot en ongevraagd met korting... Er is veel mogelijk. Er wordt meegedacht. Er hangt niet aan elk dingetje een prijskaartje, er wordt ook wel eens wat meegegeven bij wijze van service. Er wordt al vlot en ongevraagd met korting gewerkt bij meerdere gelijke handelingen.

Eigenlijk alle voornoemde punten.