Zeer positieve ervaring bij het digitaliseren van dia's

Zeer goede kwaliteit, snel, kan grote hoeveelheden aan, het directe vriendelijke contact

Aardige gast, heeft prima werk geleverd. Was alleen jammer dat er een kleine vertraging in zat vanwege verhuizing, maar absoluut begrijpelijk.

Goede duidelijke informatie

Persoonlijke benadering, heel fijn.

Persoonlijke benadering, snelle service en kwaliteit.

Goed contact, betrouwbaar, flexiebel, goed bereikbaar

Super en snel geregeld prima resultaat.

Alles kan worden overgezet lijkt het en nog zeer snel en netjes ook.

Geertje

Uitstekende service, prettige communicatie, uitstekende kwaliteit geleverd.

Als extra service heeft Frans de foto's die gedigitaliseerd werd in kleur bewerkt en verbeterd. Heel fijn.

N VEERMAN

Fijne relaxte ervaring met dit bedrijf/eigenaar
niets moet alles kan
en dit alles voor een schappelijke prijs

Ben den Bezemer

Goed geholpen, aardig personeel. Goede kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Marjander

Voor een huwelijksjubileum heb ik 6 filmcassettes ingeleverd om te digitaliseren. Er was wat haast bij, maar dat bleek geen enkel probleem en ik had de opnames terug voor de afgesproken deadline.... Voor een huwelijksjubileum heb ik 6 filmcassettes ingeleverd om te digitaliseren. Er was wat haast bij, maar dat bleek geen enkel probleem en ik had de opnames terug voor de afgesproken deadline. Daarnaast konden de bestanden ook digitaal verstuurd worden, waardoor ik niet nog een keer langs hoefde komen. Afspraak was dat ik zou betalen als ik de cassettes weer zou ophalen. Door een operatie lukte dat niet, maar ik kreeg niet de indruk dat Frans daar zenuwachtig van werd. Ik heb zelf gebeld of ik een factuur kon krijgen, omdat het nog wel even zou duren voordat ik langs kon komen. Geen probleem.

Zeer klantgericht, meedenken. oplossingsgericht, flexibel.

Chantal

Ik vind het enthousiasme van de eigenaar heel leuk, echt iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Ook heel eerlijk over de kwaliteit, dat het niet bijgewerkt wordt en misschien soms iets... Ik vind het enthousiasme van de eigenaar heel leuk, echt iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Ook heel eerlijk over de kwaliteit, dat het niet bijgewerkt wordt en misschien soms iets minder zal zijn. Hele snelle service en goede prijs/ kwaliteitsverhouding!

Hele goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering.