Amanda

Ik ben zeer tevreden. Snelle service zeer goede prijs. En heb genoten van de video die ik heb laten overzetten op dvd. Zeker een aanrader. En ik kom zeker nog een keer voor andere bandjes over te... Ik ben zeer tevreden. Snelle service zeer goede prijs. En heb genoten van de video die ik heb laten overzetten op dvd. Zeker een aanrader. En ik kom zeker nog een keer voor andere bandjes over te laten zetten. Bedankt voor de goede service. Mvg amanda oudekerk.

Snelle service en goede prijs.

K van der Linden

Digitaal overzetten van vhs-banden en 8mm films.

Hoge kwaliteit
Punctueel

Prima en snelle service. Er wordt meegedacht!

Snelheid en kwaliteit

Prima.

Goede prijs kwaliteit.

Prima, deskundige mensen.

Klantvriendelijkheid en de snelheid!

Daphne van Bijnen (liever niet voluit op internet, alleen voornaam)

Vanaf het moment van aanvraag voor meer info en prijzen t/m oplevering van digitaliseren DV-video's prettig contact gehad met Frans: duidelijk, deskundig, snel en zeer behulpzaam.

Het overzetten van 16mm Film naar DVD heeft bijna 2 maanden geduurd.
Pas na het sturen van een e-mail te horen gekregen, dat er werd gewacht op een tweede partij die geen response gaf.

De afwerking van omzetting was netjes uitgevoerd.
Toen de omzetting klaar was, ben ik telefonisch op de hoogte gesteld.

Sanne Vermaas, Evariste Filmproducties

Persoonlijk, servicegericht en lekker snel!

Omdat het een spoedklus betrof was het erg fijn dat ik snel werd teruggebeld en we een passend moment konden vinden om het materiaal over te zetten

R.van Pelt

Mijn ervaring is zeer goed met dit bedrijf.Vriendelijk en deskundig geholpen.

Ik kon mijn video 8 bandjes niet mee terug spoelen en er waren bandjes gebroken.
Dit was geen enkel probleem en de bandjes zijn geplakt en succesvol op DVD gezet.

Positieve ervaring. Ik had een specifieke vraag. Het bedrijf heeft duidelijk verteld wat het voor mij kon doen. Dat vind ik het belangrijkste. Ik kreeg ook een uitstekend product, maar de wijze van... Positieve ervaring. Ik had een specifieke vraag. Het bedrijf heeft duidelijk verteld wat het voor mij kon doen. Dat vind ik het belangrijkste. Ik kreeg ook een uitstekend product, maar de wijze van informeren vooraf vond ik belangrijker.