Ik wist niet dat het via dit bedrijf ging, dacht dat het via Videoland ging.

Resultaat is goed.

Alles uitstekend!

Marco

18 videobanden laten omzetten naar DVD. Dit was snel omgezet, binnen enkele dagen lagen ze klaar. Netjes in een hoesje. Vriendelijk geholpen. En ze hebben een professioneel ogende studio waar alle... 18 videobanden laten omzetten naar DVD. Dit was snel omgezet, binnen enkele dagen lagen ze klaar. Netjes in een hoesje. Vriendelijk geholpen. En ze hebben een professioneel ogende studio waar alle video's worden overgezet.

Snel klaar. Vriendelijk geholpen. Nette zaak.

Simone Langeweg

Prettig contact, uitstekende deskundigheid en uitstekende dienstverlening. Een aanrader als je oude films, en dus herinneringen, wilt digitaliseren en daarmee weer toegankelijk maakt.

Deskundigheid en snelheid

J.Borgmeijer

Prettige sfeer, goede uitleg van mogelijkheden bij het laten bewerken van videobanden

snelle service, goede bejegening

Mark Koning

Super 8 filmpje over laten zetten naar dvd

Frans Tomeij is service op twee benen.

Topservice, vriendelijke mensen, en uitstekende kwaliteit.

Snelheid en kwaliteit

Rein Ros

Enkele weken geleden mijn eerste super 8 filmpjes gebracht om deze over te zetten op DVD (als proef).
De deskundigheid en het resultaat daarvan is mij zo goed bevallen dat ik inmiddels al mijn super 8 en videofilms heb over late zetten op DVD

Het overleg en geduld om samen te bepalen wat het beste is bij het overzetten van de films

drs. C.D.Grotenhuis

Ben al 35 jaar klant bij deze eigenaar en altijd zeer tevreden op alle punten.

laat iedereen eens in dit bedrijf gaan kijken,dan zien zij zelf de sterke punten.Als klant zul je je geen moment vervelen,alleen een bezoek al aan dit bedrijf is een groot plezier.

Prima geholpen!