H.J.C.M. Toussaint

Blij verrast door het resultaat!

Kwaliteit DVD vergelijkbaar of zelfs beter dan Super8

Hennequin

Prima service. Boven verwachting geleverd.

Klantgericht en deskundig

C.H.J. van Dijk

Bij de huur van een beamer werd helaas geen uitleg verstrekt en ook geen handleiding bijgevoegd.Als men zo'n apparaat gaat huren en u hebt er nog nooit mee gewerkt vraag hier dan wel even om.Het... Bij de huur van een beamer werd helaas geen uitleg verstrekt en ook geen handleiding bijgevoegd.Als men zo'n apparaat gaat huren en u hebt er nog nooit mee gewerkt vraag hier dan wel even om.Het geschil hierover werd uiteindelijk tot tevredenheid van de klant opgelost.
C.H.J. van Dijk

Radio Fortuin

Als bedrijf stuurt radio Fortuin al jaren werk en klanten naar Frans Videoland, onze samen werking en ervaring is al 25 jaar super

De weddingfilmer heeft meerdere jaren de afscheidsmusical gefilmd van basisschool De Vlierboom.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

GH Konings

Prima service

Arno Weber

Mijn vader werd 8 augustus 60 jaar en voor zijn verjaardag hebben wij de kinderen hem een dvd cadeau gegeven, met daarop een slideshow met foto's en bijpassende muziek. Uit mijn persoonlijke... Mijn vader werd 8 augustus 60 jaar en voor zijn verjaardag hebben wij de kinderen hem een dvd cadeau gegeven, met daarop een slideshow met foto's en bijpassende muziek. Uit mijn persoonlijke ervaring, kan ik vertellen dat ik zeer te vrede ben met het algehele plaatje.
Je wordt zeer vriendelijk geholpen en te woord gestaan.
Tijdens het proces kan jij als klant, duidelijk vertellen hoe jij het wilt hebben, maar er word ook goede feedback gegeven over hoe het totale plaatje er beter en mooier uit kan zien.
Wij de kinderen en mijn vader zijn zeer te spreken over het eindresultaat, het was het hoogtepunt van de verjaardag.
Een echte aanrader.

Vriendelijk, deskundig advies, snel, prijs en aanbod komen goed met elkaar over een.

mevrouw Renée Balvers

Ik heb ongeveer 3000 negatieven van foto's laten inscannen. De inschatting van de benodigde tijd bleek niet correct te zijn, het koste veel meer tijd dan verwacht. De klantvriendelijkheid was erg... Ik heb ongeveer 3000 negatieven van foto's laten inscannen. De inschatting van de benodigde tijd bleek niet correct te zijn, het koste veel meer tijd dan verwacht. De klantvriendelijkheid was erg hoog, zeer prettige medewerkers en een zeer behulpzame instelling

- zeer klachtvriendelijke en behulpzame houding van de medewerkers.

Robin (printvoordelig.com)

Goed! Snelle en uitstekende service. Vakmensen.

Snel en goed in hun vak.

Betreft kopieren van een super 8 film naar een digitale bestand