zaynit

Je ontkomt er niet aan: ooit hak je na lange zoektochten op internet de knoop door en laat je je kostbare 8mm's digitaliseren. Als dat moment komt, dan is het omdat je weet dat je films in goede... Je ontkomt er niet aan: ooit hak je na lange zoektochten op internet de knoop door en laat je je kostbare 8mm's digitaliseren. Als dat moment komt, dan is het omdat je weet dat je films in goede handen zullen zijn en de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Met de Flashscan8 van de Duitse firma MWA-Nova zorgt Videoland voor een Gründlichkeit die je niet voor mogelijk hield. Ik had van tevoren genoegen genomen met de VHS-kwaliteit die ik van vroeger gewend was, maar dankzij de eerste lading die ik heb laten overzetten weet ik beter. Je kunt alles op dvd over laten zetten, maar je kunt ook de bestanden op een harde schijf laten zetten zodat je er zelf verder mee aan de slag kunt met de gratis bewerkingsprogramma's die op internet te vinden zijn. Distributie naar familieleden, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland via YouTube is dan een fluitje van een cent en ze zullen je dankbaar zijn.

Zeer vriendelijk en betrokken.

Arie Hoogenboezem

Perfecte service, niets is te veel, er wordt met de klant meegedacht en dat voor een portemonnee vriendelijke prijs! Echt geweldig! Met vriendelijke groet Arie Hoogenboezem.

Perfecte service, niets is te veel, er wordt met de klant meegedacht en dat voor een portemonnee vriendelijk prijs! Echt geweldig!

Haags Gemeentearchief

Prima ervaring.

R. Giorgi

Klantvriendelijk bedrijf waar ik na een telefoontje van mij keurig ben terug gebeld.

M. Niese

Ik ben uiterst vriendelijk en deskundig geholpen. Erg tevreden met het resultaat

ondanks oud materiaal is het eindresultaat perfect

Opname eindspel groep 8

Semedo, BSM

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat zij heel snel, servicegericht en vriendelijk zijn. Dat is prettig om te ervaren.
Mvg, Semedo

Snel, servicegericht, vriendelijkheid enzo.

Snel, servicegericht e kwalitateit

Melissa Eikenboom

Frans heeft onze bruiloft gefilmd en zorggedragen voor een mooie weergave van onze dag!

Frans heeft duidelijk hart voor zijn vak. Hij geniet zichtbaar en gaat voor een mooi resultaat. Er vindt een goede afstemming plaats met de fotograaf zodat beiden hun werk kunnen doen en de mooiste... Frans heeft duidelijk hart voor zijn vak. Hij geniet zichtbaar en gaat voor een mooi resultaat. Er vindt een goede afstemming plaats met de fotograaf zodat beiden hun werk kunnen doen en de mooiste momenten kunnen vastleggen. Wij zijn erg blij met het resultaat, en ook hebben we al veel complimenten gekregen over de film! We willen Frans nogmaals bedanken!