Mevr. W.M.v.Dijk-Kersseboom

Makkelijk bereikbaar zowel digitaal als per telefoon

Vincent

Duidelijk en overzichtelijk

Nadere toelichting:

De producten staan netjes gepresenteerd op de website en ik kon snel bestellen wat ik nodig had.

Sacha

De lage prijs en de snelle levertijd

Nadere toelichting:

Wist even niet welk filter ik nodig had en werd snel en adequaat geholpen. Top!

Ron Kersten

Nadere toelichting:

Makkelijk om de juiste filters te vinden en aangenaam verrast dat men ook speciale filters heeft die mij als hooikoortspatient zullen beschermen tegen al te veel pollen in huis. Bestellen en... Makkelijk om de juiste filters te vinden en aangenaam verrast dat men ook speciale filters heeft die mij als hooikoortspatient zullen beschermen tegen al te veel pollen in huis. Bestellen en levering gingen makkelijk en vlot tegen een schappelijke prijs. Een aanrader deze website !

Pelin Erdogan

Snelle verzending

Nadere toelichting:

Service is snel en goed.

Dees

Snel leveren

Zie boven

Maarten de Boer

Alle maten op voorraad

Walter

Snelle levering wanneer in voorraad.
Prijs correct.
Duidelijke instructies.

In orde en vlot.

Ton W

Omdat er door mij een verzendadres was ingevuld van een postnl agentschap, heeft dit agentschap de zending niet geaccepteert! (Omdat deze verwerking nl door hen niets oplevert). Filterman gebeld.... Omdat er door mij een verzendadres was ingevuld van een postnl agentschap, heeft dit agentschap de zending niet geaccepteert! (Omdat deze verwerking nl door hen niets oplevert). Filterman gebeld. Deze heeft terstond een nieuwe zending verzonden en is door mij alsnog ontvangen. Prima service

Nadere toelichting:

Zie toelichting in bovenstaande kolom

Wijkvereniging Burgerek

Snel bestellen