Arden invest bv

Heel fijn geholpen alles transparant en snel geregeld denken ook met je mee!

Alles is van begin tot eind goed geregeld, duidelijk gecommuniceerd en volledig. Er wordt meegedacht en nagecheckt. Oprecht goede service en daarnaast ook nog eens vlot. Niks dan complimenten!

Supersnel, aardige behulpzame jongens. Meedenkend en goed adviserend. Altijd bereikbaar en een uitstekende communicate.

Goede service en alles is vlot verlopen

ReyPrezent

Zeer positieve en prettige ervaring. Zij denken heel goed mee, schakelen heel snel en bieden vervolgens iets aan op maat. Maandag benaderd en vandaag kan ik mijn auto ophalen (beetje geluk mee gehad... Zeer positieve en prettige ervaring. Zij denken heel goed mee, schakelen heel snel en bieden vervolgens iets aan op maat. Maandag benaderd en vandaag kan ik mijn auto ophalen (beetje geluk mee gehad ook).

Service is top! maar telefonisch vaak slecht bereikbaar.

Reactie Financial Lease For You:

Dank voor de review, in vakantie tijd is het soms een beetje hectisch! We proberen erop te letten en het snel op te lossen. Dank voor de terugkoppeling en veel plezier met de bus gewenst! Groet... Dank voor de review, in vakantie tijd is het soms een beetje hectisch! We proberen erop te letten en het snel op te lossen. Dank voor de terugkoppeling en veel plezier met de bus gewenst! Groet Cornelis

Bouwmij R&N

Auto leasen