Snel, goed en duidelijk geholpen met een scherp aanbod.
Westeneng Verbeek Makelaardij
Super service
Ik ben geholpen door Cornelis en heb niks anders dan complimenten voor hem! Vanaf het begin duidelijk alles uitgelegd en heel meedenkend geweest. Vanaf het begin tot eind ook persoonlijke...Ik ben geholpen door Cornelis en heb niks anders dan complimenten voor hem! Vanaf het begin duidelijk alles uitgelegd en heel meedenkend geweest. Vanaf het begin tot eind ook persoonlijke communicatie of het nou via telefoongesprekken was of whatsapp gesprekken, ik kreeg telkens de gevraagde updates over mijn aanvraag. Al met al super geholpen en heel blij met mijn beslissing voor financialleaseforyou.
Aanvraag gedaan voor een Golf GTE.
Goed!
Matthias
Persoonlijk contact en ben erg snel geholpen. Daan en Cornelis zijn proactief in het proces en in de communicatie en alles was binnen enkele werkdagen geregeld. Het was fijn om hier mijn auto te...Persoonlijk contact en ben erg snel geholpen. Daan en Cornelis zijn proactief in het proces en in de communicatie en alles was binnen enkele werkdagen geregeld. Het was fijn om hier mijn auto te leasen en Zou Financial Lease For You iedereen aanbevelen!