Duidelijk en makkelijk geregeld. Fijne persoonlijk benadering.
GP
Top bedrijf en alles supersnel geregeld, binnen een week reed ik al al in m'n nieuwe bedrijfsbus
Azief Jahangir
Goed! Perfect behandeld door Daan. Hij heeft echt zijn best gedaan voor een vlotte verloop !
Ramin F
Super goed geholpen. Medewerker van dit bedrijf is altijd goed te bereiken. Heel snel alles geregeld! Ben zeer tevreden. Bedankt Daan.
Prima, heldere en snelle dienstverlening & communicatie.
Antwan RikkenGrondverzet
Zeer goed geholpen door Daan. duidelijk en snel geregeld
Gerard Voppen Het Stroomdal
Zeer goed geholpen bij financial lease van een bedrijfswagen. De offerte iets later binnen dan van een andere leasemaatschappij, echter wel gelijk een correcte offerte en dat is voor mij...Zeer goed geholpen bij financial lease van een bedrijfswagen. De offerte iets later binnen dan van een andere leasemaatschappij, echter wel gelijk een correcte offerte en dat is voor mij belangrijker dan snelheid. Zijn niet opdringerig en helpen je bij eventuele vragen. En uiteraard goede condities ook qua rentepercentage. Kwamen tevens met een laagste prijs en goede condities voor een autoverzekering. Eventueel verbeterpuntje: indien blijkt dat 1 van de aan te leveren documenten nog niet is aangeleverd door een klant (was in de veronderstelling dat alles was aangeleverd), misschien even sneller daar op anticiperen.
Mobile carwash car-care
Zeer prettige ervaring gehad. Ze reageren snel op mails/telefoon. Mijn lease was binnen een dag geregeld. Woensdag de auto bekeken en donderdag opgehaald. Helemaal top!
Gerrit zwart
Zeer snelle hulp en enorm vriendelijke medewerker( Daan)! Erg tevreden mee en echt een aanrader