iLINQ B.V.

Adequaat, netjes, snel

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Doorkiesnummers voor de personen die je wilt spreken cq. je dossier behandelen.

Beautinez

Kort, overzichtelijk, dienstverlenend, servicegericht. Prima onderneming! !

OTF-Timmerwerken

Goed, snel, duidelijk en meedenkend.
Zeer goede ervaring met ze.

Een tip.
In de contacten met financial lease had ik contact/mailverkeer met 3 verschillende medewerkers.
Een vast contactpersoon zou prettiger zijn.

dave events

Wouter heeft ons perfect geholpen en was altijd bereikbaar voor vragen kan niet anders dan zeer content zijn over Financiallease

hollandadvies holding bv

Zeer snel Antwoord en afhandeling goed, en zeker te bereiken en geeft voldoende informatie

snelheid en service

Schroeijers Schilderwerken

Goed, concreet, en direct. Een bedrijf dat weet hoe het moet, een voorbeeld voor veel bedrijven zoals het gedaan zou moeten worden.

Beveiliging.ink

Dikke prima, Mr. Blue (lease) & Mrs. Marjan (verzekering) hebben mij zeer goed geholpen, horizontale duidelijke communicatie en adviezen zonder opdringerig gedoe. Heb zelfs de mogelijkheid om... Dikke prima, Mr. Blue (lease) & Mrs. Marjan (verzekering) hebben mij zeer goed geholpen, horizontale duidelijke communicatie en adviezen zonder opdringerig gedoe. Heb zelfs de mogelijkheid om eerder rente vrij af te lossen als ik dat wil, verzekering ging ik bijna de mist mee in daar dit ook zakelijk dient afgesloten te worden, dank Marjan...... Geile Interpolis: "50% bonus males korting voor MKB en ZZP'rs"hahaha... Offerte van FL kwam zo'n 15% lager uit.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Hele aardige behulpzame mensen...... Mark (de popup chat) is daarentegen iets te overijverig, wordt vervelend na meerdere keren weg klikken en maar blijven komen: "Hallo mijn naam is Mark" Hele aardige behulpzame mensen...... Mark (de popup chat) is daarentegen iets te overijverig, wordt vervelend na meerdere keren weg klikken en maar blijven komen: "Hallo mijn naam is Mark"

Boxma BV

Onze ervaring is goed te noemen een correcte en snelle afhandeling

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Uw sterke punt is duidelijkheid en snel handelen, ik heb geen verbeterpunt of tip het was prima

A.B.C.timmerwerken

Goed en discreet .

SCT (Shorty Circuits Techniek)

Begripvol en zakenlijk