Deborah van vliet

Als Heel fijn,
Proffesioneel en snel ervaren ! Ik zou dit lease bedrijf bij iedereen aanbevelen .

Niks

H.Broers , Broers Klus en Montage

Via de mail is het contact begonnen vlot antwoord terug ondanks diverse aanvragen zeker snel geholpen ook met de telefoon prettig contact fijne uitleg over mijn vragen

Basalt Wegenbouw BV

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte financiering voor mijn wagen kwam FinancialLease.nl in een live chat opdagen.
Vriendelijk en duidelijk werd ik te woord gestaan binnen no-time was...
Vriendelijk en duidelijk werd ik te woord gestaan binnen no-time was alles geregeld daarom zeg ik; Met FinancialLease.nl kom je er wel.

Sterk:
Snel
Duidelijk
Eerlijk

G & G Exchange BV

Review FinancialLease: Via Google kwam ik als zelfstandige onderneemster bij FiancialLease terecht, ik vond een mooie auto en vroeg direct aan of ik hiervoor een financiering kon krijgen. Tot zover... Review FinancialLease: Via Google kwam ik als zelfstandige onderneemster bij FiancialLease terecht, ik vond een mooie auto en vroeg direct aan of ik hiervoor een financiering kon krijgen. Tot zover netjes. Rutger stuurde mij een email terug. Het persoonlijke contact, de snelle reactie, het vertrouwde gevoel heeft me doen besluiten om een auto via FinancialLease een auto aan te kopen. De eerste aangevraagde auto bleek het namelijk niet te zijn en ik heb Rutger nog wel 4 keer om een goedkeuring gevraagd voor andere auto's. Hij deed het met een smile :-) Nu slecht dagen later rij ik in mijn nieuwe auto. Dank je FinancialLease en Rutger voorde uitmuntende service, was getekend een uiterst tevreden klant.

Sumaja Beauty

Gewoon het beste wat je kunt hebben voor jonge starters, no nonsens en perfecte snelle service.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Direct, adequate, aftersails geen verbeter punten

rntegelwerken

Zeer goed allemaal snel geregeld

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

had eerst gekeken voor een andere auto had goed keuring en wilde toch andere auto was geen probleem en alles waas zo geregeld

Dutch tong ah

Ik vond de afhandeling van financiallease en de autodealer heel duidelijk! Goede en snelle service van financiallease maar ook van de dealer..
Mooie nette auto kunnen bemachtigen.. De rente...
Mooie nette auto kunnen bemachtigen.. De rente vind ik reuze meevallen!

Steen

Zeer positief

Doe Doe administratie kosten weg
Die worden nergens meer gebruikt
Dat vind ik wel jammer

ADS FACILITY

Prima geholpen en meegedacht. Goede service. Aanrader.

Mike de Lima / mdelima

Goede en professionele service.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Professionele service, snel oppakken en doorvoeren van aanvraag, binnen een dag reactie op de aanvraag