spachtelputzspecialist

Uitstekend

De Brasserie

Goede en snelle service

Adtractie BV

Geen aangedikt verkoopverhaal, maar kort en krachtig, to the point. Honderd procent zakelijk en toch maatwerk. Onze auto was snel gefinancierd, met een maandlast die exact aansloot op onze wensen.... Geen aangedikt verkoopverhaal, maar kort en krachtig, to the point. Honderd procent zakelijk en toch maatwerk. Onze auto was snel gefinancierd, met een maandlast die exact aansloot op onze wensen. Zo houdt je inderdaad ruimte over om te ondernemen. Wij zijn zeker dik tevreden!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Voor ons kon het niet beter.

BHIservice

Je wordt vriendelijk en snel geholpen. Vragen worden direct beantwoord. Ik had binnen een paar uur de gevraagde offerte binnen. Het werd toch een andere auto. Een paar uur later ook hiervan de... Je wordt vriendelijk en snel geholpen. Vragen worden direct beantwoord. Ik had binnen een paar uur de gevraagde offerte binnen. Het werd toch een andere auto. Een paar uur later ook hiervan de offerte binnen. Top!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Als er aan te leveren stukken ontbreken dan mag hier wel wat sneller op gereageerd worden. Ik heb nu zelf de garage er op moeten attenderen dat er stukken ontbraken. Maar daarna heeft Financial... Als er aan te leveren stukken ontbreken dan mag hier wel wat sneller op gereageerd worden. Ik heb nu zelf de garage er op moeten attenderen dat er stukken ontbraken. Maar daarna heeft Financial lease het weer snel opgepakt.

All protechnisch

Het was heel goed gegaan en snel
Ik wilde ok bedanken voor het lening dat ik met julli heb aangesloten. Dankje wel

Alles goed

janouk

Heel vriendelijk en behulpzaam je kunt over alle dingen waar je meer over wil weten vragen en staan je beleeft tegemoet
en een snelle afhandeling

Ik zou er geen weten

P.Heemskerk

Financiering voor een auto op zondag aangevraagd en de donderdag erna akkoord. Snel geregeld en erg tevreden.

Geen.

Foedies & Goedies

Snelle service

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Tip; als de uiteindelijke leaseprijs anders is als dat de leasecalculator laat zien, laat dan weten waarom.

Suriel's firma

Mijn ervaring is over het algemeen positief. Via de chat service op de website werden mijn vragen correct en snel beantwoord er werd zelfs een vrijblijvende offerte gemaakt. De volgende dag werd ik... Mijn ervaring is over het algemeen positief. Via de chat service op de website werden mijn vragen correct en snel beantwoord er werd zelfs een vrijblijvende offerte gemaakt. De volgende dag werd ik keurig opgebeld om de offerte na te bespreken en attendeerde de medewerker mij erop of het autobedrijf in de buurt was bij mijn woonplaats, dit had ik totaal over het hoofd gezien. Medewerker keek gelijk samen met mij mee naar een soortgelijke auto dichtbij in de beurt en legde correct uit dat ik zelf ook opzoek kon gaan naar een auto. Desbetreffende auto gevonden waarop er opnieuw een offerte gemaakt werd en deze werd zelfs vergeleken met andere banken, waardoor ik een voordeliger leasecontract kon afsluiten. Helaas liep er wat vertraging op na het doorsturen van de contracten. En er kwam geen reactie of telefoontje vanuit financieellease om na te gaan , waarom de stukken nog niet binnen waren gekomen. Ik ben hier zelf achterna gegaan en kwam erachter dat het autobedrijf niet de volledige stukken had doorgestuurd. Als dit sneller opgepakt was, zou de procedure ook wat sneller verlopen zijn. Al met al kreeg ik netjes een bevestiging dat alles rond was en in goede orde ontvangen. Ik zou het een ieder aanraden om via Financiallease een auto aan te schaffen!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Tip: na het versturen van contracten nagaan of alles in goede orde ontvangen is door de klant en dealer en evt. Telefonische afspraak maken met klant zodat deze op de hoogte blijft vd procedure.