Doen altijd ze beste om spoedig mogelijk te helpen ben altijd blij , Daniel neemt gelijk aanvragen snel behandeling en advies geven
Sterke- / verbeterpunten en/of tips?
Rente beetje verlagen
Rente beetje verlagen
Soms gaat het te snel. Een tip is om de ander even tijd te geven (om na te denken en/of opties te overwegen).
Ga zo door!
Meer inhoudelijk advies geven over het contract en de ins en outs van zakelijk leasen toelichten. Voor mij was het duidelijk maar snap dat het voor andere mensen misschien onduidelijker is
Prettige en snelle communicatie / uitgebreide mogelijkheden / altijd meedenken met de klant
Doen wat je hebt beloofd en dat is wat jullie doen, top!
Ik heb geen verbeter punt maar uw sterke punt is dat u blijft bellen, want ondernemers hebben weinig tijd. Ik had ook niet veel tijd maar ik ben goed geholpen.