Hondenschool Lucky

Alles prima zonder te zeuren verlopen, duidelijk aan de telefoon, duidelijk in de mail. Ook fijn bij de website dat je meteen vragen kunt stellen via de chat.

Erg duidelijke uitleg

Harrie Bril, Seibril Beheer bv

Goede service, snelle afwerking

Teun

Erg goede service en communicatie!

RVG agenturen

Zeer correct en behulpzaam.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

perfect en snel geholpen!!

Robin`s Groenten & Fruit

Prettig, direct en duidelijk!

Vooral zo doorgaan!

Vlasman B.V.

De organisatie werkt helder en snel. De tarieven zijn goed.

Fourwards

Uitermate vriendelijk , goed geïnformeerd , en duidelijk over de gang van zaken . Heb zeer goede ervaring met financiel ,alles snel en correct geregeld , en ook altijd bereikbaar via mail en over... Uitermate vriendelijk , goed geïnformeerd , en duidelijk over de gang van zaken . Heb zeer goede ervaring met financiel ,alles snel en correct geregeld , en ook altijd bereikbaar via mail en over de telefoon.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Kan zo snel niets verzinnen

kamps beroepskleding BV

Ik ben uitermate mate tevreden over de behandeling en afhandeling van Financial lease. Bij ieder telefoontje werd ik klant vriendelijk te woord gestaan en werd mij duidelijk de gevraagde informatie... Ik ben uitermate mate tevreden over de behandeling en afhandeling van Financial lease. Bij ieder telefoontje werd ik klant vriendelijk te woord gestaan en werd mij duidelijk de gevraagde informatie verstrekt. Ik zal Financial lease zeker aanbevelen bij mijn contacten.

Ga zo verder !!!!!!

Stelumi verlichting

Zeer goede en snelle afhandeling!!!
Erik

Rotihuis Maharadj

Goede en snelle service. Wij doen al een paar jaar financieringen via Financiallease. Altijd korte lijnen, snel, duidelijk en klantvriendelijk.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen opmerkingen... jullie doen het uitstekend. Ga zo door!