BMN

Altijd meedenkend snel en correct, nog bedankt Wouter

Nee eigenlijk niet

F westenberg De zuivelhoeve Glanerbrug

Op maandag 15-02 2016 hebben wij contact op genomen met FinancialLease.nl. We kregen toen een vriendelijke man aan de telefoon, en uitgelegd wat we van plan waren en dat we een lening zochten voor... Op maandag 15-02 2016 hebben wij contact op genomen met FinancialLease.nl. We kregen toen een vriendelijke man aan de telefoon, en uitgelegd wat we van plan waren en dat we een lening zochten voor het kopen van onze nieuwe auto. we hebben toen aan Fabian onze wensen voorgelegd, Fabian ging er meteen achter aan en we zouden binnen 36 uur bericht krijgen of het goed gekeurd was of niet. Nog binnen 36 uur kregen we via de mail al bericht terug dat alles was goedgekeurd. Het mail contact dat we met Fabian (FinancialLease) hadden was super,hij legde alles goed en super uit. We konden ook gewoon via de telefoon met hem contact zoeken. We kregen via FinancialLease een heel scherp tarief.
We hebben met meerdere lease maatschappijen contact gehad,een paar wilden meegaan met FinancialLease , maar ons gevoel gaf aan dat we bij FinacialLease goed zaten. We hebben verder alles met Fabian geregeld. Alles werd netjes via de mail op gestuurd bij problemen konden we hun meteen mailen of bellen.Dit is een top bedrijf en weet wat ze doen. Klant gericht en luisteren naar de wensen van de klant. Tevens boden ze ook nog een auto verzekering aan. Uiteraad hebben we dit ook bij onze eigen verzekeringsagent gelegd,maar die kon niet mee met het scherpe tarief wat FinancialLease ons bood.
We kunnen iedereen FinancialLease bij iedereen aanbevelen.
Hierbij willen we Fabian Kleijne bedanken voor het verzorgen van de lening en de service die hij ons heeft gebracht. Je hebt ons goed voorgelicht en we konden goed met je praten . bedankt daarvoor.
Met vriendelijke groet

Ik wilde een gedeelte van mijn nieuwe Vito leasen
De keuze viel op Financiallease te Nieuwegein
Zij kennen o.m. Smeeing uit Soest
De afhandeling was snel en accuraat
Dat is voor een kleine ondernemer fijn
Inmiddels parkeer ik mijn nieuwe Vito
Op 'mijn eigen' achterplein

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ga zo door, jullie zitten al op het goede 'financiallease' spoor !

Ruud Westerweel / DCS Services

Roy van den Heuvel heeft mij zeer professioneel en in alle rust geholpen. Zeker als je voor het eerst een zakelijke auto op financial Lease aanschaft en van alles wil weten / uitzoeken heeft Roy mij... Roy van den Heuvel heeft mij zeer professioneel en in alle rust geholpen. Zeker als je voor het eerst een zakelijke auto op financial Lease aanschaft en van alles wil weten / uitzoeken heeft Roy mij op zijn vriendelijke en zakelijke manier overgehaald om de lease bij uw bedrijf te laten verlopen

Roger Niesten

Goed, snel en fexibel

stukadoorsbedrijf De Jong

Nadat ik een bedrijfsbus had aangeschaft die door jullie bemiddeling is gefinancieerd bleek we dat nog een auto nodig hadden, Ik kwam steeds weer met nieuwe auto's waar Fabian steeds opnieuw... Nadat ik een bedrijfsbus had aangeschaft die door jullie bemiddeling is gefinancieerd bleek we dat nog een auto nodig hadden, Ik kwam steeds weer met nieuwe auto's waar Fabian steeds opnieuw goedkeuring bij de bank op moest aanvragen en toen ik uiteindelijk dan toch een definitieve keuze had gemaakt besloot ik op advies van mijn boekhouder, om reden van de bijtelling, de auto prive te financieren. Ik dacht nu zal die toch wel gaan zuchten maar nee, binnen een oogwenk geregeld. Goed gedaan!!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Heldere communicatie en snel antwoord op goedkeuring financiering

PRH Handelsonderneming

Goed en helder inzicht, mensen die weten waar ze mee bezig zijn, duidelijkheid in alle opzichten, snelle service.
Heb zelf geen ervaring met dit soort zaken maar alles is duidelijk en...
Heb zelf geen ervaring met dit soort zaken maar alles is duidelijk en inzichtelijk, zeer correct geholpen, zal het anderen zeker aanraden mocht dit nodig zijn.

John. Luna schilderstechnieken

Voortreffelijk een dikke 10 een aanrader voor iedereen

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen gewoon zo doorgaan. Als ik wat hoor of zie raad ik jullie zeker aan

C. Meeusen

Zeer snelle en prettige afhandeling zonder veel gedoe.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Tot zover geen verbeteringspunten of tips

Erik Muggen

Moeizame start, aangezien mijn offerteaanvraag zonder mijn medeweten en instemming is doorgespeeld naar de verkopende partij. Verhitte discussie met een medewerker die nog nooit had meegemaakt dat... Moeizame start, aangezien mijn offerteaanvraag zonder mijn medeweten en instemming is doorgespeeld naar de verkopende partij. Verhitte discussie met een medewerker die nog nooit had meegemaakt dat daar door een klant moeilijk over werd gedaan.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geef bij de online lease termijn berekening aan dat de gegevens zullen worden doorgestuurd naar de verkoper. Dat is mij niet bekend gemaakt en vindt ik een schending van mijn privacy. Geef bij de online lease termijn berekening aan dat de gegevens zullen worden doorgestuurd naar de verkoper. Dat is mij niet bekend gemaakt en vindt ik een schending van mijn privacy.
Financiallease.nl schermt met samenwerkingen met geragebedrijven (en zeggen daarom mijn gegevens door te mogen sturen), maar de betreffende autoverkoper had nog nooit zaken met jullie gedaan en kende zelfs het bedrijf niet. Daardoor heeft de afhandeling van het contract ook meer dan een week geduurd.

Reactie FinancialLease.nl:

Goedendag heer Muggen,
Bedankt voor uw reactie.
Goedendag heer Muggen,
Bedankt voor uw reactie.
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een feedback te plaatsen en betreuren het dat u de samenwerking niet geheel als positief heeft ervaren. Wij doen er alles aan om onze cliënten en leveranciers tevreden te houden.
Autobedrijven waar wij een nauwe samenwerking mee hebben ontvangen inderdaad bericht als u een aanvraag indient voor een voertuig welke zij in hun bedrijfsvoorraad hebben staan. Ook met het autobedrijf waar u de auto heeft aangeschaft hebben wij een samenwerkingsverband.
Wij hopen dat u de rest van onze dienstverlening wel als prettig heeft ervaren.
Veilige km's gewenst en indien wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn vernemen wij graag van u.
Team Financial Lease Nederland