GIM Invest BV

Prima partij.
Dit is de tweede keer dat ik een auto via hen heb geleased.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Laat wouter geen goedkeuringen uitsturen die jullie niet waar kunnen maken :)

M.J. van Dalen t.h.o.d.n. INTO

Mijn ervaring met Financiallease zijn zeer goed. Er wordt snel gereageerd op vragen denken mee in oplossingen. Ik ben uiterst tervreden!

Ralf Schreurs

Ik ben van begin tot koop van de auto zeer fijn geholpen en heb altijd heldere uitleg gekregen. Ondanks mijn vele wisselen van auto en offerte is er geduld opgebracht en dit heeft geleid tot een... Ik ben van begin tot koop van de auto zeer fijn geholpen en heb altijd heldere uitleg gekregen. Ondanks mijn vele wisselen van auto en offerte is er geduld opgebracht en dit heeft geleid tot een mooie auto en een tevreden klant!

Dank jullie wel!

PX Safety

Prettig behulpzaam contact.

Afspraken nakomen.

Autorijschool Comfort

Vriendelijk te woord gestaan en snelle afhandeling.

Pro-Ad Totalsolutions

Een fijne organisatie die zijn afspraken na komt. Weet van snel handelen en begrijpt de klant.
Kijkt mee en komt met alternatieven.

n.v.t.

Goedgezond bv

Ging op zich goed, contact was goed en prettige mensen

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

De financiele afhandeling was minder duidelijk, we kregen per mail een contract, onduidelijk was of dat per post of per mail geretourneerd moest worden en er stonden details over codes voor de auto... De financiele afhandeling was minder duidelijk, we kregen per mail een contract, onduidelijk was of dat per post of per mail geretourneerd moest worden en er stonden details over codes voor de auto waarvan niet duidelijk was of wij dat moesten doorgeven aan de dealer of dat de dealer daar van op de hoogte was.

Reactie FinancialLease.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie.
Wij betreuren het dat u de afwikkeling niet duidelijk vond. Bij elke contract sturen wij een begeleidend schrijven mee waarin de routing wordt uitgelegd. Wellicht is dit per abuis aan uw aandacht ontsnapt. Uiteraard kunt u te allen tijde contact met ons opnemen als er onduidelijkheden zijn, wij beantwoorden telefonisch graag uw vragen.
Wij wensen u veel veilige km's toe en hopen dat wij u in de toekomst wederom van dienst kunnen zijn.
Team Financial Lease Nederland

Robbert

Ik ben prettig en professioneel geholpen. En heb een goeie deal gemaakt.

Brolin

Mijn complimenten voor de afhandeling van mijn financial lease en met name wil ik Davey en Petra bedanken voor hun tomeloze inzet.

Parkstad Installatie Techniek & More

Snel, flexibel en secuur ook bij het wijzigen van een aanvraag

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

zoals boven omschreven/ prijs??
Vooral houden zo en ik zal steeds terug vallen op Financial Lease