Martijn Camphens Management BV

Prima geholpen door Ferdy, netjes en accuraat.

Capstan AV

Ik zocht met spoed een bedrijfswagen. De eerste bestelbus die ik wilde leasen bleek al vijf maanden verkocht te zijn maar FinancialLease was steeds weer snel met de onderlinge communicatie. Ook toen... Ik zocht met spoed een bedrijfswagen. De eerste bestelbus die ik wilde leasen bleek al vijf maanden verkocht te zijn maar FinancialLease was steeds weer snel met de onderlinge communicatie. Ook toen ik onze definitieve keuze had gevonden buiten hun om.
Binnen vijf werkdagen werd alles tot volle tevredenheid administratief afgehandeld. Helemaal top!

MCM

FinacialLease is een bedrijf waar je op kan vertrouwen. Prima werk gedaan. De financiering van de auto snel en op tijd geregeld. Klantgericht en mee denkend.

van den brink spuitwerken

Echt super! Perfect gewoon!

Flexer

Ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw in het buitenland. Wij hebben onze auto gefinancierd via FinancialLease die wij uiteindelijk boven alle andere maatschappijen prefereerden. Mede door de zeer... Ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw in het buitenland. Wij hebben onze auto gefinancierd via FinancialLease die wij uiteindelijk boven alle andere maatschappijen prefereerden. Mede door de zeer vele uitstekende recensies en het vlotte telefonisch contact met Ferdy. Glasheldere communicatie, vlotte afhandeling van de zaken en zeer net en bekwaam personeel maakte dat wij FinacialLease in vertrouwen genomen hebben.

Appelman Sales Support

Zeer goede ervaring. Zaken snel geregeld.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punt is dat het contact met de garage werd overgenomen zodat ik verder met mijn werk door kon gaan.

Rijschool ProRide

Correcte en snelle afhandeling, vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zeer snelle en correcte afhandeling. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

John van der does

Super snel en goed behandeld bij de aanvraag

Niets alles top

Kp administraties

Snel en correct

Autorijschool R.Kroon

Prima, goede en snelle dienstverlening. Zonder allerlei onnodige rompslomp al 2× een auto gefinancierd via financiallease.