Bureau Fraude Recht en Geldzaken

Erg vriendelijk en snelle acties

KeRiDem Beheer B.V. / K. Acar

Accuraat, deskundig en vlot met reageren. Daarnaast ook nog eens concurrerende tarieven en flexibiliteit in hun financieringsvoorstel. Wat erg plezierig overkwam bij mij, was de persoonlijke... Accuraat, deskundig en vlot met reageren. Daarnaast ook nog eens concurrerende tarieven en flexibiliteit in hun financieringsvoorstel. Wat erg plezierig overkwam bij mij, was de persoonlijke aandacht ondanks zij een internet based organisatie zijn.

Ik zou er geen weten.

installatiebedrijf majoor

In een woord fantastisch. Omdat mijn huidige bus ermee stopte was ik genoodzaakt om snel iets nieuws aan te schaffen. Op zaterdag financiallease gemail en kreeg dinsdag al goedkeuring. Alles... In een woord fantastisch. Omdat mijn huidige bus ermee stopte was ik genoodzaakt om snel iets nieuws aan te schaffen. Op zaterdag financiallease gemail en kreeg dinsdag al goedkeuring. Alles perfect via de mail geregeld zelf verzekering. Kon vrijdags al nieuwe auto ophalen. Gewoon alles perfect geregeld. Echt een aanrader. J. Majoor alkmaar

Superlatief

Zeer fijne club. Helder in de communicatie en voorwaarden. Schakelt snel en is goed bereikbaar. Van aanvraag naar contract naar acceptatie in slechts een paar dagen.

Shanthee*ict BV

Top!, goede service, snelle afhandeling!

Konijnenbelt Tweewielers

Ervaring is uitstekend, snel en prima geholpen.

Confinced

Alles lekker vlot afgehandeld.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ik kan zo niets bedenken.

C.gezer

Zeer helder

Zeer goed geiinformeerd

van der maas schoonmaakbedrijf

Zeer snel en keurig afgehandeld mijn volgende financiering zal zeker bij jullie zijn.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Deze tip geldt eigenlijk voor alle financiers want ze doen het allemaal merkte ik .

Bij goedkeuring mailen jullie ook direct de dealer dat er een financiering is aangevraagd op een bepaalde auto dat ondermijnd
behoorlijk de onderhandelingspositie van de koper omdat de dealer dan weet auto wordt toch wel verkocht.

misschien een optie de koper zelf die keuze te laten maken of jullie wel of niet dat bekend maken.

groeten,

h vd maas,

M van oosterom Van oosterom verwarming

Erg geduldig en zeer mee werkend !!!
Heb verschillende optie gevraagd en alles werd netjes naar wens uitgevoerd