Eric Bos / Riscom

FinancialLease.nl is een bedrijf dat zijn woorden nakomt in acties. Kundig, snel en behulpzaam.
korte lijnen en aanvoelen wat een klant wil danwel nodig heeft.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

tip, plaats gezichten van de verkoopmedewerkers op de site met korte tekst.
Veel mensen zijn beeld denkers en beelden blijven beter hangen

Mothers Invest B.V.

Snelle reactie, scherpe offerte en duidelijke, geduldige uitleg als je belt met een vraag. En geen opdringerige verkopers of verkoperpraatjes. Met deze partij zijn we dus in zee gegaan.

HaBo Service

Snelle en nette afhandeling

Nvt

Dave. De bruin

Niks op aan te merken

Electrobouw

Wederom een zeer goede ervaring. Inmiddels de tweede auto gefinancierd met Financial Lease. Zeer snel en adequaat.

Alles snel geregeld

s.k mathon bv

Zeer positief. Goede communicatie en snelle afhandeling

M ter schiphorst

Ik heb vrijblijvend via de mail geïnformeerd wat mijn lasten zouden worden bij aankoop van een bepaalde auto. Ik kreeg al snel bericht terug en ook na vele vragen en verschillende telefoontjes... Ik heb vrijblijvend via de mail geïnformeerd wat mijn lasten zouden worden bij aankoop van een bepaalde auto. Ik kreeg al snel bericht terug en ook na vele vragen en verschillende telefoontjes bleven de medewerkers zeer geduldig en correct. Nu is de auto aangekocht en alles prima geregeld. Voor mij geen klachten!!

Rest. op het Hof

Een professioneel en accuraat reagerende organisatie,

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punten: professioneel, snel (en goed), komen afspraken na en prettige medewerkers (Marijke, Petra en Ferdy.

3 Ster Advies

Goed, keurig, snel

bestrating en hoveniersbedrijf Mink

Wij hadden met spoed een auto nodig en Financial Lease heeft ons uitstekend geholpen. Snel, vakkundig en alles goed geregeld. Ook al was het met name met de verzekering op het allerlaatste moment:... Wij hadden met spoed een auto nodig en Financial Lease heeft ons uitstekend geholpen. Snel, vakkundig en alles goed geregeld. Ook al was het met name met de verzekering op het allerlaatste moment: het is toch gelukt. Hartelijk dank!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

wat ons betreft valt er niets te verbeteren.