Huisartsenpraktijk RAGM Hoeben

Zeer goede ervaring met financiallease.nl
snelle en klantvriendelijke service, flexibel in financiering en bepalen van de voorwaarden.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen administratiekonsten in rekening brengen of iets lagere administartie kosten dan 295 euro.

Jboetius

Ik heb nu al mijn tweede auto via FinancialLease gekocht. Dit komt puur door de fijne samenwerking. Tuurlijk verdient zo een bedrijf geld aan me maar lang niet alle bedriiven snappen hoe ze met... Ik heb nu al mijn tweede auto via FinancialLease gekocht. Dit komt puur door de fijne samenwerking. Tuurlijk verdient zo een bedrijf geld aan me maar lang niet alle bedriiven snappen hoe ze met klanten om moeten gaan en dat hebben jullie prima gedaan. Altijd te bereiken, altijd vriendelijk. Ik vond heel fijn dat er ook wordt meegedacht om een oplossing te vinden om toch aan een auto te kunnen komen wanneer dat wat moeilijk ging. Waar ik het meest onder de indruk over was is hoe snel en makkelijk alles wordt gedaan. De hele samenwerking tussen Financiallease, bank, klant en in dit geval Jan van Steen auto's was super! Ik maak zeker goede reclame voor jullie en jullie zullen er absoluut klanten aan overhouden.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punt is dat FinancialLease zo flexibel en super snel is.

Voogsgeerd

Erg tevreden over Financial Lease. De afhandeling ging snel en voortreffelijk.

Linda Michels

Duidelijk, vriendelijk en meedenkend!

Klus onderhoud bedrijf Kees Aarsen

Goed en snel geleveerd

Filta Maasduinen

Snel met de acceptatie('s morgens aanvraag ingediend 's middags volledige goedkeuring) ,professionele aanpak gewoon top

Edwards Elektro

Edwards Elektro werd goed behandeld zeker door DHR Abdel Belarbi.

Alles was perfect.

Indeco

Bijzonder prettige organisatie om zaken mee te doen. Snelle en accurate communicatie en behandeling.

K. Onen

Ik heb een hele prettige en goede ervaring met Financiallease.nl. Ze hebben heel snel een offerte uitgebracht. Na akkoord had ik dezelfde dag nog de contracten binnen en kon ook meteen de auto... Ik heb een hele prettige en goede ervaring met Financiallease.nl. Ze hebben heel snel een offerte uitgebracht. Na akkoord had ik dezelfde dag nog de contracten binnen en kon ook meteen de auto ophalen.
Ook hebben ze heel goed geholpen met het verzekeren van mijn auto. Meteen een offerte verstuurd en heel laat in de middag gaf ik akkoord en ze hebben meteen de dekking erop gezet.

Transport en handelsonderneming slot

Geen gezeur, geen moeilijk gedoe! Gewoon regelen dat deden ze voor me en alles liep gesmeert! Ook iedeaal is dat ze beschikken over whatsapp wardoor je heel eenvoudig fotocopieen naar ze toe kunt... Geen gezeur, geen moeilijk gedoe! Gewoon regelen dat deden ze voor me en alles liep gesmeert! Ook iedeaal is dat ze beschikken over whatsapp wardoor je heel eenvoudig fotocopieen naar ze toe kunt sturen met je mobiel. Top service

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Makkelijker kan niet! Simpel snel en eenvoudig!