Vof verspaleis

Professionals met ervaring, ik heb een derde cotract achter de rug, zelfs na veel vragen gesteld te hebben stonden zij altijd klaar met een oplossing. En het aller belangerijkst: er wordt heldere... Professionals met ervaring, ik heb een derde cotract achter de rug, zelfs na veel vragen gesteld te hebben stonden zij altijd klaar met een oplossing. En het aller belangerijkst: er wordt heldere taal gesproken dus zonder addertje onder het gras!
Graag wil ik Wouter Roseboom extra bedanken voor al zijn inzet en geduld !

GoodNRG Group

Top service van bijtertje Davey !

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Volgens mij is er een giga markt voor zakelijke ondernemers die prive op naam een auto willen. Hier zou eerder op ingespeeld kunnen worden in het verkoop proces.

Het Regiehuis

Fijn contact gehad met ze! Was niet vervelend hijgerig om een contract af te sluiten. Hielpen mij precies waar nodig en adviseerde precies wat ik nodig had. Ben zeer tevreden!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

+ goede vriendelijke service en vooral snelle service!!
- het kan altijd goedkoper :)

P&W Group B.V.

Sinds het eerste contact heb ik met meerdere personen over hetzelfde contract gesproken. Naast het feit dat ik altijd netjes, vriendelijk en professioneel te woord ben gestaan, valt het me enorm op... Sinds het eerste contact heb ik met meerdere personen over hetzelfde contract gesproken. Naast het feit dat ik altijd netjes, vriendelijk en professioneel te woord ben gestaan, valt het me enorm op dat de interne overdrachten zo soepel verlopen. Wie ik ook sprak iedereen bleek op de hoogte van het dossier en als klant voel je jezelf hierdoor juist extra gewaardeerd. Voor mij is FinancialLease een betrouwbare zakenrelatie geworden waarmee ik, indien van toepassing zeer zeker gebruik van zal maken en het is een bedrijf waarbij ik zonder aarzelen bij mijn zakenrelaties een positieve referentie voor durf te geven.

Vooral zo doorgaan!

BS B.V.

Goede en snelle afwikkeling, voordelige heldere financial lease.

Marek

Super fast, directed and correct! Very friendly. Me is very Happy ;-)

Fast, directed, correct, Friendly

Agrarisch loonbedrijf nunu

Top

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ik wil hierbij Stan Burn vestiging zwolle nogmaals heel erg bedanken !

Arjan

Correcte en snelle afwikkeling.