A. van der Lee

Postitief, vriendelijk en net contact.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Verbetering kan gevonden worden in de slagvaardigheid na acceptatie van de offerte; naar de uitbetaling toe komt naar mijn mening te veel "red tape" aan het dossier.

VGP

Opstellen contracten gaat goed maar de daadwerkelijke afhandeling is zeer moeizaam

zie boven

Reactie FinancialLease.nl:

Geachte relatie,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Geachte relatie,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij betreuren de gang van zaken ten zeerste. Wij hebben als beleid dat de betaling de dag van ontvangst gedaan wordt. Uw dossier is ook meteen na ontvangst ter uitbetaling aangeboden bij de betreffende bank, maar helaas heeft de betaling door een systeemstoring niet direct plaats kunnen vinden. Excuses voor het ongemak. Wij wensen u veilige kilometers en hopen dat wij u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.
Financial Lease Nederland

Ouzeri I Kriti meneer I Vassarmidis

Ik werd gevraagd door mijn werkgever een leaseauto te regelen, en kwam terecht bij Financial Lease
Ik kreeg heel snel antwoord op al mijn vragen, als ik telefonisch nog vragen had werd er gelijk opgenomen en kreeg ik gelijk de informatie en ook heel vriendelijk en geduldig.
Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen willen aanraden
alle medewerkers hartelijk bedankt

Desiree Paulus

Een goed opgeleid team zit aan de telefoon en kunnen alle vragen beantwoorden. Enn hele goede service wordt verleend en het gaat snel en adequaat.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Meerdere aanvragen wordt zonder vragen direct uitgevoerd.

B.S.Installatiebedrijf

Snel,keurig,betrouwbaar.ze kunnen erg snel regelen.binnen twee dagen had ik mijn auto..super.....

Pivari

Snel duidelijk en een zeer goede service van abel ben erg blij dat ik met jullie zaken heb gedaan.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Helemaal niets top bedrijf!!

Van zandbeek afbouw

Netjes en snel

EKS allround metaal

Zeer goed! Echt fantastische uitleg, klantvriendelijk! Heel tevreden!

Andrew Whalen / Whalen Enterprises

Super! Alles ging vlot, duidelijk, en iedereen was erg behulpzaam. Ik heb verschillende offertes aangevraagd in de markt en het voorstel van FinancialLease was ook erg concurrerend. Ik vond het ook... Super! Alles ging vlot, duidelijk, en iedereen was erg behulpzaam. Ik heb verschillende offertes aangevraagd in de markt en het voorstel van FinancialLease was ook erg concurrerend. Ik vond het ook fijn dat ze ook de nieuwste technologieën gebruiken (ik kon verschillende documenten ook via WhatsApp insturen).

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ik was blij met jullie vlotte reactie.

Een paar verbeterpunten:

Ik was blij met jullie vlotte reactie.

Een paar verbeterpunten:

Het zou fijn zijn om een duidelijk overzicht te krijgen van welke stappen zouden volgen na het ontvangen (en accepteren) van een offerte, inclusief de te verwachte doorlooptijden.

Ook de e-mail die ik ontvangen heb nadat ik jullie offerte heb geaccepteerd was niet erg overzichtelijk. Het bevat alle informatie, maar de opmaak maakte het moelijk te lezen.