Reinders

Goed en snel

ga zo door

Berlini

Snel bericht goedkeuring ontvangen. Telefonisch contact is prima

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Contracten zouden digitaal verwerkt moeten kunnen worden en niet per post op te sturen zijn.

Henry Budhi ( Barista Bandits)

FinancialLease levert een snelle en servicegerichte dienstverlening! De offerte aanvraag verliep snel en gedurende het aanvraag traject altijd pro-actief benaderd door de medewerkers van... FinancialLease levert een snelle en servicegerichte dienstverlening! De offerte aanvraag verliep snel en gedurende het aanvraag traject altijd pro-actief benaderd door de medewerkers van FinancialLease zonder dat dit opdringerig overkwam. Tevens wordt je ook via de mail goed op de hoogte gehouden van de vorderingen in het aanvraagtraject.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zorg dat de mail met de stappen voor het FL contract overzichtelijker wordt.

Van den Nieuwenhuizen Automatisering

Prima, klantvriendelijk

Sevilshairplace

Via internet offerte aangevraagd, volgende werk dag kreeg ik al een goedkeuring!! En de dag erop kon ik mijn auto ophalen. Wat een top service!! Jullie zijn telefonisch en zowel via mail goed... Via internet offerte aangevraagd, volgende werk dag kreeg ik al een goedkeuring!! En de dag erop kon ik mijn auto ophalen. Wat een top service!! Jullie zijn telefonisch en zowel via mail goed bereikbaar en hele vriendelijke personeels hebben jullie werken.

Als klant zijnde kan ik alleen maar positief over jullie praten.
Nogmaals bedankt voor de top service!!!

collin dekker badkamers en meer

Snelle reacties, en goede volledige uitleg mbt de offerte

C. Beltman

Prima ervaring. Goed bereikbaar, snelle service en vriendelijke medewerkers.

geen!

JS.Kiffern Totaalbouw

Je wordt hier heel goed geholpen, dit is de tweede keer dat bij Financiallaese een nieuwe autolease ze hebben het goed voor me kaar ik kan niet anders zeggen
en als je vragen hebt wordt...
en als je vragen hebt wordt het snel en goed behandeld

lidys speelgoed paradijs

Zeer goed en correcte afwikkeling

klusbedrijf corne aarts

Zeer vriendelijke en meedenken mensen. Geven goed advies in een woord top bedrijf.