Crown care B.V.

Mijn ervaring is meer dan positief, na de aanvraag via de mail is er dezelfde dag telefonisch contact met mij opgenomen om de mogelijkheden voor financial lease te bespreken. Mijn contactpersoon... Mijn ervaring is meer dan positief, na de aanvraag via de mail is er dezelfde dag telefonisch contact met mij opgenomen om de mogelijkheden voor financial lease te bespreken. Mijn contactpersoon hield contact over de gang van zaken en belde mij wederom om akkoord te bevestigen en de diverse opties te bespreken en uit te leggen. Na een aantal dagen belde deze medewerker om te controleren of alle documenten ingeleverd waren bij de dealer aangezien deze nog niet door financial lease ontvangen waren. De post van de dealer werd later dan gepland bij financial lease ingeleverd, maar ondanks dit is de afleverdatum voor de auto niet veranderd en kon ik mijn auto netjes op de afgesproken datum ophalen. Voor mij heeft de medewerker het uiterste gedaan om mij bij te staan in het hele proces, waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Absoluut een heel sterk punt is het begeleiden van het hele proces en contact houden met betrokkenen, dat geeft een zeer positief gevoel!

PS-ES

Goede ervaring. Snelle afhandeling bij offerte en uitvoering.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

De instructies voor de garagehouder (leverancier) sloten niet helemaal aan op de uitvoering. De garagehouder wachtte op ondertekende documenten van de klant terwijl de klant wachtte op bericht van... De instructies voor de garagehouder (leverancier) sloten niet helemaal aan op de uitvoering. De garagehouder wachtte op ondertekende documenten van de klant terwijl de klant wachtte op bericht van de garagehouder om de documenten aldaar te komen ondertekenen.

jeanet jansma agenturen

Prima duidelijk en efficient

Kwinq

Persoonlijk, precies, accuraat, snel, professioneel en denkt mee met de klant!!! Binnen 2 dagen van aanvraag naar rijden......geweldig!!!!

aom advies op maat

Dit was een erg fijne ervaring! Snelle antwoorden, goed bereikbaar en vooral veel service en meedenkend vermogen! Gewoon goed regelen en als het bij derden even niet soepel verloopt er meteen... Dit was een erg fijne ervaring! Snelle antwoorden, goed bereikbaar en vooral veel service en meedenkend vermogen! Gewoon goed regelen en als het bij derden even niet soepel verloopt er meteen achteraan zitten. Helemaal prima bedrijf en dat wekt ook vertrouwen. De hoofdcontactpersoon was ook erg prettig om mee te communiceren en de rest van het bedrijf idem dito. Ik zou volgende keer zeker weer via dit bedrijf mijn zaken regelen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen, lekker zo door blijven werken.

Peter

Verrassend eenvoudig en flexibel. Alles snel geregeld, contracten kunnen gewoon bij de dealer getekend worden, geen lastig over en weer mailen van gescande documenten. Zeer prettig zaken doen en wat... Verrassend eenvoudig en flexibel. Alles snel geregeld, contracten kunnen gewoon bij de dealer getekend worden, geen lastig over en weer mailen van gescande documenten. Zeer prettig zaken doen en wat mij betreft een voorbeeld voor vele anderen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Kan zo geen verbeterpunten noemen.

Van der hoek

Mijn ervaring is echt super! Deze mensen begrijpen nog hoe blij je kan worden met een nieuwe auto en doen zo hun best om het allemaal zo snel voor elkaar te krijgen zo word het kopen van een auto... Mijn ervaring is echt super! Deze mensen begrijpen nog hoe blij je kan worden met een nieuwe auto en doen zo hun best om het allemaal zo snel voor elkaar te krijgen zo word het kopen van een auto een feestelijke dag! Nogmaals bedankt voor de prima service

MTS Logistics

Top,

Goede teamwork echt een voorbeeld voor andere bedrijven.

Joop ten Holder

Een prettige organisatie om mee te werken

w.h.van schaik vof.

Wordt vlug geholpen en een zeer kort lijntje . ben zeer te spreken over jullie diensten.