Benjamins glas en gevelonderhoud

Hele goede ervaring goed personeel goede afwikkeling en snelle afwikkeling ook een voordeel de verzekering via jullie is voordelig

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Totaal geen verbetering aan te merken. Ik hoop op een goede samenwerking verder en als ik de 50 euro verloting win mogen jullie die houden ik vind de samenwerking belangrijker

DB Makelaars

Duidelijk, transparant en denken met je mee! Volledig traject is soepel verlopen en raad iedereen Financiallease aan.

Cheap Things. Bianca Timmermans

Financial lease heeft mij perfect begeleid tijdens het afsluiten van een contract. Ik ben dan ook blij met de samenwerking samenwerking.

Bjorn Hissink / SaamBouw bv

Super goed geholpen door de medewerkers van financiallease en heel snel schakelen van de mensen die daar werken en een pluim voor Marijke de vries voor de snelle service.

Geen. zo doorgaan

Quincy's Glasbewassing

Als eerste TOP SERVICE!! Snelle afhandeling daarnaast als je iets wilt weten/vragen bellen en de medewerkers helpen je bij alles!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Sprinter via finaciallease...
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Sprinter via finaciallease alles geregeld tevens een goedkope all risk verzekering wat de helft scheelt bij andere verzekeraars top top top!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ik zou ze niet kunnen noemen?

marste uitzendbureau bv

Kort , zakelijk en juiste vragen en antwoorden , geen verkoop verhalen of door zeuren.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

geen , alles was zeer correct , ook al hadden wij afwijzing gekregen had ik dat nog gemeld

Ahlaloum

Zeer klantvriendelijk, wachttijd voor korte duur. snelle en vlotte behandeling voor aanvraag.

jj

Goede snelle service zonder gedoe. Geen verborgen addertjes en geen onnodige opvraag van de informatie. Doen wat ze zeggen. Redelijk rentetarief

Hans Eikenaar/Partycentrum Le Patapouf Gouda

Via hun website een geschikte auto gevonden. Kreeg snel antwoord op mijn aanvraag en en werd direct contact met mij opgenomen door het autobedrijf waar het voertuig vandaan komt. Het contact met... Via hun website een geschikte auto gevonden. Kreeg snel antwoord op mijn aanvraag en en werd direct contact met mij opgenomen door het autobedrijf waar het voertuig vandaan komt. Het contact met zowel FinancialLease als met de leverancier van de auto wordt als zeer aangenaam ervaren daar er niets werd opgedrongen maar vrijblijvend werd behandeld.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Alleen maar sterke punten met een prima website!

Lonnee Advies & Bemiddeling

Voor het eerst een financiäl lease contract aangegaan en had dus aardig wat vragen. Meerdere keren gebeld om vragen te stellen en keer op keer vriendelijk en goed geholpen. Uitstekende service!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Alles prima geregeld en zou me geen verbeterpunten kunnen bedenken.