rogers ggespecialiseere thuis begeleiding

Goede en duidelijke uitleg

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

lease bedragen beter waarderen met slot termijn

klussen bedrijf g.franke

Voor eerste keer gebruik van gemaakt super goed in alles je wordt overal op de hoogte gehouden super

gewwon super zo doorgaan

BFT LOGISTIEK

HEEL GOED GEGAAN DEZE KEER DOOR SABRI

dhr sabri is best

Mpmhendriks beheer bv

Pascal

Zojuist heeft Financial Lease mij voor de tweede keer zeer correct en spoedig voorzien van een leaseovereenkomst. Klantenservice is zeer goed bereikbaar, iedereen is in staat je vragen te... Zojuist heeft Financial Lease mij voor de tweede keer zeer correct en spoedig voorzien van een leaseovereenkomst. Klantenservice is zeer goed bereikbaar, iedereen is in staat je vragen te beantwoorden, dat maakt dat het gehele proces soepel verloopt. Ik ben de tweede keer dus weer net zo tevreden als de eerste keer, ik raad Financial Lease aan iedereen aan, ook aan vrienden en familie.

- Snelle en adequate klantenservice
- Flexibel, je kunt in het controle proces nog voor een andere auto kiezen
- Vlotte uitbetaling aan leverancier, dus ook snel de auto meenemen! - Snelle en adequate klantenservice
- Flexibel, je kunt in het controle proces nog voor een andere auto kiezen
- Vlotte uitbetaling aan leverancier, dus ook snel de auto meenemen!

1 heel klein verbeterpuntje, maar wellicht is daar niks aan te doen, het zou fijn zijn als Financial lease een garantie kan geven aan dealer dat het geld wordt overgemaakt bij ontvangst van het contract, op deze manier kun je in feite de auto in 1 keer meenemen en scheelt het toch weer wat tijd en moeite.

Verder niks aan te merken, tot de volgende keer!

Commens

Snel, duidelijk en To the Point ! Medewerkers zijn oplossing-georienteerd en zoeken goed naar wat er kan passend bij wat je wensen zijn.

Daksafe BV

Prima communicatie, snelle reactie. Kundige medewerkers.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punten: doorgaans dezelfde contactpersoon.
Zwakke punten: kan ik niet benoemen, te weinig ervaring hiermee.

FF entertainment

Dit is de eerste keer dat ik een bedrijfsvervoer middel op financial lease basis heb aangeschaft en wist vrijwel nog niets over het lease concept. Financiallease.nl heeft me bijzonder goed geholpen... Dit is de eerste keer dat ik een bedrijfsvervoer middel op financial lease basis heb aangeschaft en wist vrijwel nog niets over het lease concept. Financiallease.nl heeft me bijzonder goed geholpen met mijn eerste ervaring! Duidelijkheid zonder poespas en in een bijzonder kort tijdsbestek alles rond! Toppie!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zeer snelle reactie's en antwoord op mijn vragen, zowel per mail als telefonisch!

VB2 Consultancy

Deze was goed en adequaat!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Misschien een duidelijker opgebouwde offerte?
Leestechnisch...

Wendy

Snelle en goede afwikkeling bij aanvraag contract. Vriendelijk te woord gestaan als ik beld met een vraag