kemmeren tegel afbouw

We hadden een offerte voor een andere bus die ging uiteindelijk niet door. We hebben toen een offerte aangevraagd en binnen 4 uur wisten we al dat we een goedkeuring hadden erg snel dus!!

eigenlijk niet

the three j's

Prettig, snel en goede service

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Wellicht beter beschrijven hoe hoog de rente is

ICT Business Result BV

Duidelijke en snelle communicatie. Medewerkers weten waar ze over spreken.

Snelheid, communicatie. Sterk

Beheers Maatschappij Pauw b.v.

Aanvraag werd zeer snel in behandeling genomen. De opgevraagde gegevens waren voldoende om direct een offerte uit te brengen. Deze offerte voldeed tevens aan het verwachtingspatroon.

Anja Strijkservice

Zeer goed! goede service!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

getekend contract lease ook mogelijkheid om dit via de e-mail als klant te kunnen opsturen

Care for Skin

Zeer goed!! Aantrekkelijk leaseaanbod en er wordt snel en correct gereageerd op vragen! niets meer dan lof!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Aantrekkelijk aanbod en een snelle afhandeling!

warmtemontage.nl

Proffesioneel, snel, behulpzaam, compleet en overzichtelijk. Dat is mijn ervaring met dit bedrijf. De all-risk verzekering voor een scherpe prijs aangeboden gekregen en dit dus ook meteen geregeld.... Proffesioneel, snel, behulpzaam, compleet en overzichtelijk. Dat is mijn ervaring met dit bedrijf. De all-risk verzekering voor een scherpe prijs aangeboden gekregen en dit dus ook meteen geregeld. s'ochtends gaan kijken naar de bus, s' middags terug naar huis met bus! En een dag later pas het bericht krijgen dat de verkopende partij, hun geld krijgt gestort!!! Dat auto-verkopers zo goed van vertrouwen zijn bij dit bedrijf, had ik sowieso niet verwacht.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

in de mail zetten hoe je de verzekering kan nemen. contact opnemen of online regelen.. ik wist het niet. 1 belletje en het was geregeld maar wist niet dat ik moest bellen.

debi carz

Ik vind het een top behandeling wat wij hebben gehad,heel flexibel en een zeer nette afhandeling,dit wordt zekers een langere termijn samenwerking