Faber Financieel Advies

Adel en Ferdinand, hartelijk dank voor de plezierige en vakkundige samenwerking. Hoe jullie met je klanten omgaan, is voortreffelijk en erg service gericht. Hartelijk dank voor de goede zorgen en de... Adel en Ferdinand, hartelijk dank voor de plezierige en vakkundige samenwerking. Hoe jullie met je klanten omgaan, is voortreffelijk en erg service gericht. Hartelijk dank voor de goede zorgen en de snelle afwikkeling!

LMJ financiele Diensten

Tot en met regelen alles perfect bij leverancier bleek de RDW code niet juist te zijn en was het bedrijf Financial lease om 17.05 al niet meer bereikbaar. erg late uitbetaling.

Reactie FinancialLease.nl:

Geachte heer,
Geachte heer,
Zoals ook telefonisch met u besproken onderstaand onze bevindingen. Uitbetaling vindt plaats aan de hand van originele contracten. De contracten hebben wij op 10-07 ontvangen, dezelfde dag heeft de uitbetaling plaats gevonden. Sneller dan dit kunnen wij het niet realiseren. Bij het versturen hebben de contracten vertraging opgelopen, helaas hebben wij daar geen grip op gehad. Financial Lease is op werkdagen altijd tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar, daarnaast zijn we per e-mail bereikbaar en zullen deze bij spoedeisende zaken direct behandelen. Waarschijnlijk heeft de verkoper om 17.05 uur de bank gebeld. Uit registratie blijkt dat de afgegeven RDW code gewoon gebruikt is. Als nog bedankt voor het reageren en de positieve opbouwende kritiek.
Financial Lease Nederland B.V.

nvt

Goed, alleen jammer dat de medewerker niet goed op de hoogte was betreffende verzekering van de auto

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Op de hoogte zijn van de diensten

MT Broeders Betimmeringen

Mijn ervaring met jullie is prima gegaan met een snelle afwikkeling

lukic.s

neen

Adviesbureau Tropad

Vriendelijk adequate en servicegericht

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Vriendelijk contact aan de telefoon en per mail!

Snackbar Jordy

Snelle, goede service, werden met raad en daad bij gestaan

Modelbouwdekombuis

Beste Lease maatschappij

Zeer snelle en zeer goede info over de mail.
Afhandeling in het gehele traject zeer veel lof

Minpuntje

De auto blijft te koop staan op diverse site terwijl deze al verkocht is en betaald door jullie.
Update van site misschien iets sneller

dutch bubbles cleaning

In een woord uitstekend

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

zo doorgaan ben altijd goed en netjes geholpen ,en correct te woord gestaan