Glazenwasserij Van Gaalen

Super zeker een aanrader en snel geregeld

geen slechte punten

Harm

Zéééér tevreden! Bedankt Daniël!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zeer kundig, fijne communicatie en zeer betrokken!

Rhodelies

Zeer tevreden en een top service! Met dank aan Jordy van Ewijk, communicatie was heel fijn, al mij vragen werden duidelijk beantwoord, en alles werd heel snel afgehandeld, kreeg een fijn en... Zeer tevreden en een top service! Met dank aan Jordy van Ewijk, communicatie was heel fijn, al mij vragen werden duidelijk beantwoord, en alles werd heel snel afgehandeld, kreeg een fijn en vertrouwend gevoel erbij, auto rijdt super fijn. Ben heel tevreden!

Super communicatie

Domvast Onderhoud

Het contact verliep snel en soepel. Sjoerd heeft mij keurig geholpen. In totaliteit duurde het slechts 5 dagen! Van mij zeker een 10+

Dkreparaties

Alles topp!

Alle goed

Top service weer. Zeer tevreden.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Snelle service, vriendelijke mensen. En gaan ver om de juiste deal voor je te maken. Top.

Mavial Service VOF

Ik ben tevreden over de informatie en contacten die ik had, ik heb de auto gekocht via FinancialLase.nl

Het contact dat ik had was slechts 10 om 10 te geven. Ik was vooral verrast door de heer Jasper Streng, waar ik alleen kan zeggen dat al zijn collega's zijn werk zouden moeten zien, communicatie met klanten.
Ik kan Jasper Streng en zijn team alleen maar bedanken.
Gruten
T.Kuzmaan
Mavial Service

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Elke keer een goede en competente organisatie

Enviro

Slecht

Stop met de misleiding

Reactie FinancialLease.nl:

Beste Enviro,
Beste Enviro,
Bedankt voor je bericht. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met ons. We hebben meerdere malen geprobeerd om in gesprek te gaan om tot een oplossing te komen, helaas lukt het ons niet om tot een inhoudelijk gesprek te komen.

Wij zouden graag alsnog in gesprek gaan om deze ervaring en een mogelijke oplossingen te bespreken.

Leo

Persoonlijk en zeer professioneel geholpen door Daniël. Dit gaf steun en vertrouwen dat de lease ondanks de vertraging en allerlei tekortkomingen van de dealer zou lukken.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

De persoonlijke begeleiding en voortdurende bereikbaarheid zijn de grote pluspunten.

Stukadoorsbedrijf M. Dame

Dit is inmiddels de 3e auto die ik via financial lease.nl financier. Vriendelijk en eerlijk geholpen. Financiering snel geregeld.

Snel geregeld.