Zorg & Dienstverlening Op Maat

Wij zijn zeer tevreden over jullie. Vanaf het begin geholpen door Michiel. Altijd snel duidelijke informatie gekregen. Ze zijn altijd heel vriendelijk en denken met je mee. Zeker een aanrader!

Vriendelijk en meedenkend!

Amar Ramsundersingh

Het zijn complete oplichters ! Misschien discrimineren ze zelfs ! Eerst grote woorden dat niet wordt gekeken naar jaarrekeningen, om daarna moeilijk te doen als ze achtereenvolgende jaarrekeningen... Het zijn complete oplichters ! Misschien discrimineren ze zelfs ! Eerst grote woorden dat niet wordt gekeken naar jaarrekeningen, om daarna moeilijk te doen als ze achtereenvolgende jaarrekeningen ontvangen met een positief bedrijfsresultaat. Echt het type bedrijf waarvan je achteraf kotst !!...Bah !!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Wees eerlijk in je reclame uiting en discrimineer niet !!

Montagebedrijf Berkers

Zeer tevreden over Financial lease, altijd goed geholpen en meedenkend.

Kiki’s Lashes

Alles is weer super fijn geregeld!

Niels

Ik klaag niet snel over een bedrijf, maar pas heel goed op met deze organisatie voordat je akkoord gaat met een offerte op een leaseauto!! Ze maken meerdere malen rekenfouten in de offerte waardoor... Ik klaag niet snel over een bedrijf, maar pas heel goed op met deze organisatie voordat je akkoord gaat met een offerte op een leaseauto!! Ze maken meerdere malen rekenfouten in de offerte waardoor je maandprijs + de aan te betalen BTW een stuk hoger wordt. BTW hebben ze bij mij verkeerd berekend en daarnaast vroegen ze om een aanbetaling van €2850 die ze vervolgens niet van het totale leasebedrag afhalen, wat betekent dat je elke maand dus te veel betaald. En als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog het verkeerde maandelijkse leasebedrag op de offerte gezet (20 euro te veel) die ze na mijn bericht weer hebben aangepast.

Lees de offerte dus goed en reken alles zelf goed na. Een gewaarschuwd mens geldt voor twee..

Beter berekenen

Arsham Special Delivery

Ze zijn heel eerlijk en netjes en proberen altijd een oplossing te zoeken voor elk probleem. Zeer tevreden over hun!

Annette ter Heijden

Prettige contacten, snelle en heldere antwoorden

Niet zo op dit moment

M Barany MVBouw

Zeer goede ervaring, niet opdringerig en erg meedenkend. Duidelijke communicatie naar mij als klant...

Ismana retail consulting

Super goed bij gestaan door Tjeerd. Heel professioneel en klant vriendelijk. Alles op korte termijn geregeld. Zeker een aanrader.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Blijf vooral zo doorgaan Tjeerd, je kunt altijd bij mij solliciteren, ik kan toppers als jou gebruiken.

Sayed/ A&S verkeersschool

Vanaf dag 1 geholpen door tjeerd. . ‘T papier werk was snel in elkaar gezet. Door een kleine foutje bij de bank kwamen de overeenkomsten van het contract en de factuur niet overheen, maar na een... Vanaf dag 1 geholpen door tjeerd. . ‘T papier werk was snel in elkaar gezet. Door een kleine foutje bij de bank kwamen de overeenkomsten van het contract en de factuur niet overheen, maar na een snelle correctie van financial lease heeft tjeerd er toch voor gezorgd dat dit snel gecorrigeerd kon worden en waren we nog op tijd om de uitbetaling te verrichten vlak voor het weekend. Ik kan in iedergeval na het weekend in Mn nieuwe auto rijden! Groetjes een zeer tevreden klant.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Snelle service. Eigenlijk zeer tevreden. Van het bellen naar de auto bedrijven voor een proefrit tot het tekenen van de contract. Top!