Fatih Yardimci

Richel top collega niks mis mee, bedankt voor alle antwoorden op mijn vraag. Wens je de beste kerel! Alle andere collega’s ook niks mis mee, helemaal toppie.

Alles naar wens

Klusbedrijf Kacper

Snelle oplossing van de zaak

Schmidt koerierdienst

Goede mensen helpen goed perfect

Nix te melden

R J Hartgring Adm & Adv

Ben zeer tevreden over financiallease

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

niets verbeteren gewoon zo doorgaan

verkeersschool Twin

Wij leasen regelmatig auto's en motoren bij wisselende lease maatschappijen waar de desbetreffende dealer mee samenwerkt vaak ook met concurrerende rente aanbiedingen. Deze lease maatschappij is een... Wij leasen regelmatig auto's en motoren bij wisselende lease maatschappijen waar de desbetreffende dealer mee samenwerkt vaak ook met concurrerende rente aanbiedingen. Deze lease maatschappij is een no nonsens maatschappij die de de belangen van de klant goed in beeld heeft en daar een passende oplossing voor zoekt tot aller tevredenheid! Chapeau !!
Mijn volgende aanvraag zal ik zeker weer bij Financial lease Plaatsen!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Snel, accuraat en meedenkend!

muziekhuis deNotenbalk vof

In èèn woord fantastisch. kan niet beter!!!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

ben zèèr tevreden en ook in het verleden was alles geweldig geregeld, kort om super.

SK bezorgservice

Altijd goed contact en goeie service

Klusbedrijf stein

Snel en netjes geholpen.

HG wonen & Advies BV

De ervaringen met financial lease kan ik alleen maar als heel positief ervaren.
Er wordt met je meegedacht en de medewerkers zijn uitermate vriendelijk en professioneel

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Een van de sterke punten die mij zeer aanspreekt is het feit dat gedurende het proces je continu op de hoogte wordt gehouden en de terug bel afspraken worden ook nagekomen.
verbeter tips heb...
verbeter tips heb ik niet , ik zou zeggen keep on the goodwork