André van Walstijn

Snel. Duidelijk. Goedkoop. En prima service.

Zie hierboven, prima afhandeling

MH Goals

In zeer korte tijd is alles tot in de puntjes geregeld door FinancialLease.nl
In zeer korte tijd is alles tot in de puntjes geregeld door FinancialLease.nl
Een goede communicatie met de klant. Ik werd bijna van minuut tot minuut oude hoogte gehouden door de ontwikkelingen! Scherpe deals! Vriendelijke personeel!

Goede prijsverhouding.
Prettig en vriendelijk personeel
Erg snelle service!

Olaf Heskes

Vanaf het eerste moment gelijk een prettig contact met FL. Bij een financiële instelling waar "menselijk" wordt gewerkt ben ik graag cliënt.
Alle formaliteiten snel en goed geregeld en ........
Alle formaliteiten snel en goed geregeld en ..... de tarieven en voorwaarden zijn ronduit goed te noemen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

+/+ snel handelen, schakelen en meedenken
-/- ?? ik heb ze niet kunnen ontdekken.

DJ Keanu

Duidelijk, snel en vakkundig

Zie antwoord hierboven

Rijschool jaffa

Zeer aardige en behulpzaam team binnen een week geregeld van a tot z

Met grote dank aan maurits en sabina. Top team!!

Alles in orde top

Sloots Totaal Service

Vlot, en duidelijk! Vragen worden netjes beantwoord.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ik was blij dat ik bij de leverancier van het voertuig de formulieren kon invullen. Ipv via de mail uitprinten , ondertekenen, scannen en weer terugmailen.

Aad Kamping

FanancialLease is voor mij een zeer betrouwbare maatschappij ik ben er zeer goed geholpen door diverse medewerkers alles wordt je goed en duidelijk uitgelegd en de afhandeling is ook zeer goed... FanancialLease is voor mij een zeer betrouwbare maatschappij ik ben er zeer goed geholpen door diverse medewerkers alles wordt je goed en duidelijk uitgelegd en de afhandeling is ook zeer goed verlopen
goede service ik ben dik tevreden .

PhilMetcalf

Zeer tevreden, netjes correct en vlot behanded

Ze zijn Netjes , korte lijnen en werken snel

Dietist Khan BV

Ik ben klant van van Poelgeest Amersfoort sedert 08 augustus 2016.
Dhr John Carpai is de contact persoon van sales departement, zeer aangename, blijmoedig en sociaalvaardig.
Hij heeft...
Ik ben klant van van Poelgeest Amersfoort sedert 08 augustus 2016.
Hij heeft alle financiële werkzaamheden verricht.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Het is snel, professioneel, efficiënt, to the point, betrouwbaar en vooral netjes