Henk Hartmann

Nette, snelle en duidelijke service

Duidelijkheid

PerfecteKat.nl

Als startend ondernemer was het even spannend om toch met een lease constructie in zee te gaan. Dankzij de heer van Kampen werd alles duidelijk uitgelegd. Ik werd correct en vlot en persoonlijk... Als startend ondernemer was het even spannend om toch met een lease constructie in zee te gaan. Dankzij de heer van Kampen werd alles duidelijk uitgelegd. Ik werd correct en vlot en persoonlijk geholpen en binnen een week had ik een nieuwe auto geregeld. Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en hoe duidelijk alles is.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Duidelijk, snelle afhandeling, helemaal super!

J vink loodgietersbedrijf

Week geleden een bedrijfsbus gekocht. Na twee dagen zou ik hem op kunnen halen bij de dealer. Helaas heeft dit een week geduurd. Het is jammer dat ze van alles beloven en niet nakomen. De dealer... Week geleden een bedrijfsbus gekocht. Na twee dagen zou ik hem op kunnen halen bij de dealer. Helaas heeft dit een week geduurd. Het is jammer dat ze van alles beloven en niet nakomen. De dealer wilden eerst dat er uitbetaald zou worden voor dat ik hem mee mocht nemen. Heb het totale bedrag maar voor geschoten want ik had de bedrijfsbus echt nodig. Er werdt eerder keer beloofd dat er uitgekeerd zou worden maar steeds weer de teleurstelling. Je snap dat als je een nieuwe auto gaat halen dat de lol er van af is. Het heeft me veel ergernis mee gebracht. Ik Ga in iedergeval nooit meer met ze in zee.

Communicatie en beloften nakomen

SmartphoneConnection

Heel erg tevreden

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Alles was gewoon volgens me wens gelukkig

Bassies Prijzenpaleis

Goede, snelle service.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Iets meer persoonlijk contact met de klant over de status van een aanvraag (telefonisch).

Midimarkt

Transparant,snel,duidelijk en vooral heel vriendelijk! Dat is mijn ervaring. Grt Hakim

Gwn goed! Hoe het hoort.

S Driessen

Fantastische service/afhandeling

Melanie

Zeer goede service. Snel geregeld en denken met je mee om een zo scherp mogelijk aanbod te krijgen.

Ga zo door

Ligeon

Mijn ervaring: Geweldig!
Financiallease levert super service.
Mijn ervaring: Geweldig!
Financiallease levert super service.
Niks is te veel gevraagd, zij staan je altijd vriendelijk te woord. Houden je goed op de hoogte en zorgen voor een snelle afhandeling. Dankjewel Mirco.

Nvt

Hagenbeuk